Superonline sözleşmesi bitmiş yenilemeden iptal edeceğim cayma bedeli çıkmaz herhalde sonuç olarak sözleşme yok ortada. Kablonet veya TurkNet de sanırsam modem ücretide dahil. Aklımda TurkNet ve Kablonet var. Modemi kendimiz alsak nasıl oluyor.

Şahane olur da maalesef modem dayatması var bizim Türk firmalarda.
Recep abi bunun hakkında bir video yüklemişti hatta yanıta ekliyorum.
(1:30)

hocam Türk Telekoma geçeceğimi sanmıyorum

TurkNet de ne kadar ödüyorsunuz hangi paket

öyle hocam maalesef alamadığımız hızların ücretini ödüyoruz. Siz memnunmusunuz, kesinti veya ping çok yaşanıyormu ping durumunuz nedir?

Fiyatlara baktımda modem kirası ile ilk 3 ay 369₺ sonraki 9 ay 469₺ diyor. Siz kullanıyormusunuz ping veya sıkça kesinti oluyormu?

hocam maksimum 47 mbps gösteriyor, birde geçiş işlemleri nasıl olur? Superonline iptalini ay sonuna yaklaşmadan yapıcam.
Turknet de paket yok. Herkes aynı fiyat 500 TL öder. Altyapın maksimum kaç ise o gücü verirler.

Şahane olur da maalesef modem dayatması var bizim Türk firmalarda.
Recep abi bunun hakkında bir video yüklemişti hatta yanıta ekliyorum.
(1:30)

Boş vaktimde bakıcam hocam teşekkürler

Turknet de paket yok. Herkes aynı fiyat 500 TL öder. Altyapın maksimum kaç ise o gücü verirler.
İyimiş hocam, peki mesela ilk 3 ay falan 500 sonraki aylar artmiyor dimi sabit fiyat yani. Kurulum ücreti falan var mı her şey dahilmi bu fiyata?

Netgsm gayet iyi çalışıyor.
Hem zam yapsalar ne kadar yapabilirler 300 den taş çatlasa 450. Şu anda zam yapsalar 400 yaparlar.

Boş vaktimde bakıcam hocam teşekkürler

İyimiş hocam, peki mesela ilk 3 ay falan 500 sonraki aylar artmiyor dimi sabit fiyat yani. Kurulum ücreti falan var mı her şey dahilmi bu fiyata?
Artmaz hatta gigafiber başvurusu yaparsan kod veriyor ilk üç ay 250 tl ye düşüyor. Taahütsüz bir marka Turknet.

Netgsm gayet iyi çalışıyor.
Hem zam yapsalar ne kadar yapabilirler 300 den taş çatlasa 450. Şu anda zam yapsalar 400 yaparlar.
Netgsm baktımda paket falan yok 339₺ diyor altyapımın verdiği en yüksek hızımı alabiliyorum 339₺'ye?

Artmaz hatta gigafiber başvurusu yaparsan kod veriyor ilk üç ay 250 tl ye düşüyor. Taahütsüz bir marka Turknet.
hocam gigafiberde sürekli kopmalar yaşamazmıyım alt yapım alabileceğim hızı 47 Mbps maksimum göste

Evet, akıllı sınırsız dediğimiz olay. Bunu tercih etmeyebilirsiniz. Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum.
hocam saçma değil mi zaten 50mbps alınınca o paketle düşmesi yoksa düşük hızda mı artıyor?

Hocam saçma değil mi zaten 50Mbps alınınca o paketle düşmesi yoksa düşük hızda mı artıyor?
Ticari bir firma, şaşırmayın bu kadar. 50 Mbps akıllı sınırsız diye sattıkları paket akşam 19:00'dan sonra 20 Mbps olarak çalışıyor. Sonra düz 50 Mpbs olarak belirlediler bu paketi. Akıllı sınırsız dediğimiz paket hâlâ var mı bilmiyorum. Sadece böyle bir durumla karşılaşırsanız aklınızda olsun diye yazdım.

Netgsm baktımda paket falan yok 339₺ diyor altyapımın verdiği en yüksek hızımı alabiliyorum 339₺'ye?

hocam gigafiberde sürekli kopmalar yaşamazmıyım alt yapım alabileceğim hızı 47 Mbps maksimum göste

hocam saçma değil mi zaten 50mbps alınınca o paketle düşmesi yoksa düşük hızda mı artıyor?
Tek paket 100/20 veriyor arkadaş kodumu vereyim 300e düz yapsın.

50 ise 50 alırsın. 75 ise 75. 100 ise 100 ama 100den fazla vermiyor.

Alabileceğin en iyisi bu yani.

Hayır gigafiber alacaksın demedim reis. Gigafibere başvurursan kod veriyor 3 aylık %50 indirim. O kodu kendi alacağın altyapına kullanabiliyorsun.