Ticari bir firma, şaşırmayın bu kadar. 50 Mbps akıllı sınırsız diye sattıkları paket akşam 19:00'dan sonra 20 Mbps olarak çalışıyor. Sonra düz 50 Mpbs olarak belirlediler bu paketi. Akıllı sınırsız dediğimiz paket hâlâ var mı bilmiyorum. Sadece böyle bir durumla karşılaşırsanız aklınızda olsun diye yazdım.
Tek paket 100/20 veriyor arkadaş kodumu vereyim 300e düz yapsın.

50 ise 50 alırsın. 75 ise 75. 100 ise 100 ama 100den fazla vermiyor.

Alabileceğin en iyisi bu yani.
yok hocam TurkNet karar verdim, umarım hata yapmamışımdır.

Hayır gigafiber alacaksın demedim reis. Gigafibere başvurursan kod veriyor 3 aylık %50 indirim. O kodu kendi alacağın altyapına kullanabiliyorsun.
Şimdi anladım TurkNet geçtiğimde davet kodum var bir YouTuber'dan onu kullanırım 1 ay ücretsizmiş.

Neyse genel olarak TurkNet'de karar verdim çünkü başka forumlardan bakıyorum Netgsm ve Netspeed'de kesinti ve ping sorunu yaşayanlar var mış baya. Bu yüzden vazgeçtim. Atıyorum ben TurkNet de sorun yaşadım başka bir ISS geçmek istediğimde herhangi bir ek ücret yansırmı?

Şimdi anladım TurkNet geçtiğimde davet kodum var bir YouTuber'dan onu kullanırım 1 ay ücretsizmiş.

Neyse genel olarak TurkNet'de karar verdim çünkü başka forumlardan bakıyorum Netgsm ve Netspeed'de kesinti ve ping sorunu yaşayanlar var mış baya. Bu yüzden vazgeçtim. Atıyorum ben TurkNet de sorun yaşadım başka bir ISS geçmek istediğimde herhangi bir ek ücret yansırmı?
Nasıl bayağı var ya.
Ben baktığımda bir şey çıkmıyor.
Ayrıca bende hiçbir zaman neden olmadı?

Dediğim kodu kullanırsan daha kaarlı. 750 TL indirim almış oluyorsun dediğim kodu alırsan. Ama 1 ay ücretsiz alırsan sadece 500 TL
Turknet taahütsüz bir markadır. Cayma bedeli almaz.

Nasıl bayağı var ya.
Ben baktığımda bir şey çıkmıyor.
Ayrıca bende hiçbir zaman neden olmadı?
bilmiyorum kullanan arkadaşlarımda diyor bölgesel mi acaba

Dediğim kodu kullanırsan daha kaarlı. 750 TL indirim almış oluyorsun dediğim kodu alırsan. Ama 1 ay ücretsiz alırsan sadece 500 TL
Turknet taahütsüz bir markadır. Cayma bedeli almaz.
hocam şimdi anladığım kadarıyla gigafiber başvurusu yapıcam bana kod vericek o kodu normal başvuru yaptığımda da kullanabiliyorum yani doğru mu anladım. Peki gigafiber başvurusu ne olacak onaylamazlar mı?

bilmiyorum kullanan arkadaşlarımda diyor bölgesel mi acaba

hocam şimdi anladığım kadarıyla gigafiber başvurusu yapıcam bana kod vericek o kodu normal başvuru yaptığımda da kullanabiliyorum yani doğru mu anladım. Peki gigafiber başvurusu ne olacak onaylamazlar mı?
Evet o kodu kullanacaksın. Gigafiber gelmesi için tüm bina veya mahalle başvurmalı.

Merhaba, Superonline kullanıyoruz 24/10 download ve upload var 350-400 küsur ödeniyordu fakat bu aydan sonra ₺700 olacakmış bende bu hızlara ₺700 çok olduğunu düşünüyorum farklı bir internet sağlayıcısına geçmek mantıklı mı neye geçmeliyim internetten baktığımda altyapım maksimum 50 Mbps gösteriyor tavsiyede bulunur musunuz TurkNet düşünüyorum ben ama bilmiyorum. Şu anda da alamadığım hızın parasını ödemek saçma geliyor.

Kablonet düşünebilirsiniz fiyatları uygundu sanırım.

hocam Kablonet internet hızı bağlantı kopmaları yüzünden kötülenmiş, gerçi TurkNet'de müşteri hizmetleri konusunda kötü diyorlar. Bilemedim baya kararsız kaldım ya.
Şansa bağlı hocam. Bana da TurkTelekom ve Superonline kötü tabirle geçirdi. Kablonet kullanıp memnun olmayan arkadaşlarım var. Ama Turknet kullanan arkadaşlarım memnun.

Şansa bağlı hocam. Bana da TurkTelekom ve Superonline kötü tabirle geçirdi. Kablonet kullanıp memnun olmayan arkadaşlarım var. Ama Turknet kullanan arkadaşlarım memnun.
aslında benimde Superonline ile ilgili sıkıntım yok sadece 24/10 Mbps internete 700₺ vermek baya baya saçma geldi. Neyse TurkNet geçicem ama sorun yaşamam inşallah.

Bende 50 mbps ye 640 TL vereceğime taahütsüz 500 TL veririm dedim altyapım 100 desteklediği için 100 verdiler tek fiyat politikaları nedeniyle.
aslında benimde Superonline ile ilgili sıkıntım yok sadece 24/10 Mbps internete 700₺ vermek baya baya saçma geldi. Neyse TurkNet geçicem ama sorun yaşamam inşallah.