fxwestro Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Beğeniler 61 13 Mayıs 2025 #31 Screame dedi: Hocam Kablonet internet hızı bağlantı kopmaları yüzünden kötülenmiş, gerçi TurkNet'te müşteri hizmetleri konusunda kötü diyorlar. Bilemedim bayağı kararsız kaldım ya. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopmaları altyapı kalitesi ile ilgili altyapınız kalitesiz ise isteseniz en kaliteli ISS kullanın çok bir şey değişmez.
Screame dedi: Hocam Kablonet internet hızı bağlantı kopmaları yüzünden kötülenmiş, gerçi TurkNet'te müşteri hizmetleri konusunda kötü diyorlar. Bilemedim bayağı kararsız kaldım ya. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopmaları altyapı kalitesi ile ilgili altyapınız kalitesiz ise isteseniz en kaliteli ISS kullanın çok bir şey değişmez.
KS KS S Screame Çalışkan Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 23 Beğeniler 3 13 Mayıs 2025 #32 fxwestro dedi: Bağlantı kopmaları altyapı kalitesi ile ilgili altyapınız kalitesiz ise isteseniz en kaliteli ISS kullanın çok bir şey değişmez. Genişletmek için tıkla... Superonline da bu tarz sorun bir sorun hiç yaşamadım, hayırlısı inşallah uğraştırmaz.
fxwestro dedi: Bağlantı kopmaları altyapı kalitesi ile ilgili altyapınız kalitesiz ise isteseniz en kaliteli ISS kullanın çok bir şey değişmez. Genişletmek için tıkla... Superonline da bu tarz sorun bir sorun hiç yaşamadım, hayırlısı inşallah uğraştırmaz.