Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım
2. elden alıp kaliteli bir şey almak var aklımda, bütçem çok yok. Önerdiğiniz bir saat var mı? Xiaomi Mi Watch Lite, Galaxy Fit 3 ve Gear S2 buldum bütçeme uygun.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-1.000 TL
Michael Scofield
Uzman
Tüm öğrenciler saat almayacak öyle bir yazı görmedim.Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım2. elden alıp kaliteli bir şey almak var aklımda, bütçem çok yok. Önerdiğiniz bir saat var mı? Xiaomi Mi Watch Lite, Galaxy Fit 3 ve Gear S2 buldum bütçeme uygun.
Bilmiyorum hocam ancak yine de almak istiyorum, en azından saati görmek işime yarar.Tüm öğrenciler saat almayacak öyle bir yazı görmedim.
Menace
Becerikli
Merhaba, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım2. elden alıp kaliteli bir şey almak var aklımda, bütçem çok yok. Önerdiğiniz bir saat var mı? Xiaomi Mi Watch Lite, Galaxy Fit 3 ve Gear S2 buldum bütçeme uygun.
Bu fiyata akıllı aldığına değmez en azından dijital al aksesuar olarak da kullanılır bence.
Hocam abartı bir şey beklemiyorum ki zaten, 2017 civarı bir Samsung Wear falan da alabilirim ancak dediğim gibi bilgim yok pek. O yüzden konu açtım. Ayrıca 2. el alacağım, bu yüzden böyle bir bütçe koydum.Bu fiyata akıllı aldığına değmez en azından dijital al aksesuar olarak da kullanılır bence.
Menace
Becerikli
Hocam abartı bir şey beklemiyorum ki zaten, 2017 civarı bir Samsung wear falan da alabilirim ancak dediğim gibi bilgim yok pek. O yüzden konu açtım. Ayrıca 2. el alacağım, bu yüzden böyle bir bütçe koydum.
O zaman Mi Band bakabilirsin
Hocam Gear S3 Veya Sport daha iyi olmaz mı? Yanlış anlamayın çok bilmediğimden soruyorum, cihazım Samsung olduğundan ve sanırsam bunlarda da bir mağaza bulunduğundan bu modelleri listeye ekledim.
Menace
Becerikli
Hocam Gear S3 veya Sport daha iyi olmaz mı? Yanlış anlamayın çok bilmediğimden soruyorum, cihazım Samsung olduğundan ve sanırsam bunlarda da bir mağaza bulunduğundan bu modelleri listeye ekledim.
2. el temiz ve şarjı 1 gün çıkartan S3 ya da S3 frontier bulursanız harika olur döneminin efsanelerindendir benim de zamanında çok imrendiğim bir saatdir:')
2. el uğraşmak istemyiorsan Mi Band uğraşırım dersen S3
Çok uzun zaman oldu yanlış biliyor olabilirim ama Gear Sport'ta S3'e göre özellikler kırpılmıştı sanırım tabii yanlış olabilir TAA ilk çıktığı dönemlerde araştırmıştım yineden kendin araştırmak istersen araştır.