Ken Carson

Uzman
Yer
İstanbul, Suadiye
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar için Ethernet kablosu alacağım. Ne önerirsiniz? 1000 Mbps internet için ve 10-15 metre yeterlidir. Bütçe belirlemedim ama 500 lira sınır olabilir.

Teşekkürler.

Vallahi bu kadar verilir mi bilmiyorum. Araştırmam lazım piyasaya şu an hiç hakim değilim ama ben zamanında uyguna almıştım 1.5 yıl olmuş hala kullanıyorum kolay bozulan bir şey değil zaten de işte...

@Lee Yubin

Bunu almak aklımdan geçmişti de yine de bilene sorayim dedim. Teşekkür ederim. Artık parasında değilim. Dünden beri bilgisayarın Wi-Fi'si ile uğraşıyorum bütün günümü yemesine rağmen çözemedim :D

Sepetteyken bunu da gösterdi. Bu nasıldır bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bunu almak aklımdan geçmişti de yine de bilene sorayim dedim. Teşekkür ederim. Artık parasında değilim. Dünden beri bilgisayarın Wi-Fi'si ile uğraşıyorum bütün günümü yemesine rağmen çözemedim :D

Sepetteyken bunu da gösterdi. Bu nasıldır bilginiz var mı?
Slim dayanıksız oluyor hocam ya. @Lee Yubin hocam daha F/P bir seçenek sunabilir belki başka markalardan zaten şuan alsanız yarın kargoya verilecek her türlü. Bekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar, ethernet kablosu için yüksek bir harcama yapmak kesinlikle israftır. Hele ki 10-15 metre gibi kısa bir mesafe için. Cat5e kablolar bile 40-50 metreye kadar 10 GBPS veri aktarımı yapabiliyor. Linkini attığım kabloyu 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ekipmanım 2.5gbe destekli bu hızda sorunsuz çalışıyor. Size tavsiyem siparişi iptal edip bu ürünü almanız.

Kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. Yaşadığım problemden bezdiğim için işin parasında değildim. Kablo sorunumu çözdü ya o yeter :D