commanders

Uzman
Merhaba arkadaşlar bir akıllı saat arayışındaydım fakat bütçem dahilinde 4-5 model bulabildim o kadar. Araştırdımki böyle forumların olduğunu yeni öğrendim açıkçası sizce bu saatler arasında en uzun ömürlüsü hangisi olur?

Bunlar arasında hangisini almalıyım?

Xiaomi Watch s1: Sıfır.

Honor magic Watch 2: Sıfır.

Huawei GT 2 Pro: 2. el garantisiz.

Huawei GT runner: 2. el garantili.

Huawei GT 4: Fakat bunada bütçem aşırı zorlamam gerekiyor beklentilerim sadece şıklık açısı temalar vs yani sağlık takibi çok umurumda değil açıkçası onun için diğerlerini değerlendirdikten sonra GT 4 önerecek olursanız onlar hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

Samsung Galaxy Watch 6 44mm kullanıyorum, öneririm. Fakat pil ömrü sizin için önemliyse Huawei modellere bakabilirsiniz.

Cihazım iPhone. O kadar araştırdıktan sonra Samsung saatleride gözden kaçırmam mümkün değil.

Huawei GT 3 veya GT 3 SE olabilir.

GT 3 5.500 civarında yani o fiyata GT 4 var zaten. SE ise plastik ve basit duruyor.

Seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz? @0xraptoRwave @ZCPS21

GT 3 5.500 civarında yani o fiyata GT 4 var zaten. SE ise plastik ve basit duruyor.

Seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz? @0xraptoRwave @ZCPS21
GT serisini şık buluyorum o kadar, Samsung Watch 6 da tercih edilebilir.

Akıllı saat yerine Quartz(pilli) saat ararsan bazı Casio modellerinde ek özelleştirme seçenekleri sunuyorlar.
Otomatik mekanizmalı kurmalı saat bakarsan onlar da 15 bin civarından başlıyorlar.

Bunlar arasında hangisini almalıyım?

Xiaomi Watch s1: Sıfır.

Honor magic Watch 2: Sıfır.

Huawei GT 2 Pro: 2. el garantisiz.

Huawei GT runner: 2. el garantili.

Huawei GT 4: Fakat bunada bütçem aşırı zorlamam gerekiyor beklentilerim sadece şıklık açısı temalar vs yani sağlık takibi çok umurumda değil açıkçası onun için diğerlerini değerlendirdikten sonra GT 4 önerecek olursanız onlar hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

Ne aldınız? Memnun musunuz?