Mehmet Furkan

Başarılı
Merhaba, halihazırda bilgisayarımıda 500 GB M.2 SSD var ve 2 yılın ardından doldu sayılır. Yanında 500 GB M.2 SSD ve PCI Express adaptör mü almalıyım yoksa 1 TB SATA SSD mi?

Not: Bilgisayarımda 1 tane NVMe M.2 portu var.

500 GB SATA'lar 500 GB M2'lerin fiyatını geçmişken 1TB SATA ile aynı fiyat bandında 500 GB M2 nasıl buldun?

F/P açısından çok iyi bir SSD:

İkisini karşılaştırmak gerekirse hangisini seçersiniz? Fiyatları yakın ayrıca güncel olarak Kingston A2000 kullanıcısıyım markadan memnunum.

Kingston NV2'yi önermem, donanımsal olarak çok farklı varyantları var. Ne çıkacağı belli olmuyor. Şöyle bir rehber hazırlamıştım, bakabilirsin:

Marka tabii ki iyi, o yönden sorun yok ancak sadece markaya bakılarak tercih yapılmaz. İkisini karşılaştırmak gerekirse ben Kioxia alırım. Ki zaten dönüştürücü ile kullanacağın için tam hız alamayacaksın, o yüzden hıza da takılma.

Eğer bütçeni belirtirsen ona göre daha iyi öneriler de yapabilirim.

Kingston NV2'yi önermem, donanımsal olarak çok farklı varyantları var. Ne çıkacağı belli olmuyor. Şöyle bir rehber hazırlamıştım, bakabilirsin:

Marka tabii ki iyi, o yönden sorun yok ancak sadece markaya bakılarak tercih yapılmaz. İkisini karşılaştırmak gerekirse ben Kioxia alırım. Ki zaten dönüştürücü ile kullanacağın için tam hız alamayacaksın, o yüzden hıza da takılma.

Eğer bütçeni belirtirsen ona göre daha iyi öneriler de yapabilirim.

Rehbere bakacağım şimdi. Bütçe olarak dönüştürücü dahil 2500 TL aşmasa iyi olur. Almayı düşündüğüm dönüştürücü: