550 TL'ye RDR2 mi CS 2 seçkin mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordss16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 932
  • Etiketler Etiketler
    cs2 rdr2

O yönden haklısınız strese sokuyor insanı ama parasınıda çıkarıyor diyorlar bilemedim.

Oynasana onları mükemmeller.

Hikayeli oyunlarımda var en iyisi seçkin alayım aktif oynuyorum zaten.

Bence RDR2 almalısın hocam.

O yönden haklısınız strese sokuyor insanı ama parasınıda çıkarıyor diyorlar bilemedim.

Hikayeli oyunlarımda var en iyisi seçkin alayım aktif oynuyorum zaten.

Parasını çıkartıyor diye oyun almak saçmalık. Yaşınız genç farkında değilsiniz ama ileride emin olun pişman olacaksınız CS'ye verdiğiniz vakitlere. Düzgün oyunlar oynayın...

Parasını çıkartıyor diye oyun almak saçmalık. Yaşınız genç farkında değilsiniz ama ileride emin olun pişman olacaksınız CS'ye verdiğiniz vakitlere. Düzgün oyunlar oynayın...
Hocam sanki CS'de 10k saatiniz var da böyle konuşuyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

Verdiği kasalar zaten o kadar değerli değil diyorlar kanser de edebilir CS haklısınız.

Hocam sanki CS'de 10k saatiniz varda böyle konuşuyorsunuz

Haftalık verdiği ödüller ne kadar kazandırıyor.

Verdiği kasalar zaten o kadar değerli değil diyorlar kanser de edebilir CS haklısınız.
Benim kuzenimin CS'de 6K saati falan var. Kasa aça aça çıkardı PC aldı kendine. 30K'lık mis gibi kullanıyor.

Haftalık verdiği ödüller ne kadar kazandırıyor.
Kankam haftalık 60-70 TL kazanırsın sadece kasayla falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…