Bu oyun zevkinize göre değişir. Sadece CS2 gibi insana zevkten çok sinir ve stres yaşatan bir oyunu oynamayın da ne yaparsanız yapın. Bence Deep Rock Galactic, Hades, Witcher 3, Outer Wilds vb. vb. bir sürü ucuz kalmış ve çok kaliteli oyunlar var.

Bu oyun zevkinize göre değişir. Sadece CS2 gibi insana zevkten çok sinir ve stres yaşatan bir oyunu oynamayın da ne yaparsanız yapın. Bence Deep rock galactic, Hades, Witcher 3, outer wilds vb. vb. Bir sürü ucuz kalmış ve çok kaliteli oyunlar var.

O yönden haklısınız strese sokuyor insanı ama parasınıda çıkarıyor diyorlar bilemedim.

Hikayeli oyunlarımda var en iyisi seçkin alayım aktif oynuyorum zaten.

O yönden haklısınız strese sokuyor insanı ama parasınıda çıkarıyor diyorlar bilemedim.

Hikayeli oyunlarımda var en iyisi seçkin alayım aktif oynuyorum zaten.

Parasını çıkartıyor diye oyun almak saçmalık. Yaşınız genç farkında değilsiniz ama ileride emin olun pişman olacaksınız CS'ye verdiğiniz vakitlere. Düzgün oyunlar oynayın...

Parasını çıkartıyor diye oyun almak saçmalık. Yaşınız genç farkında değilsiniz ama ileride emin olun pişman olacaksınız CS'ye verdiğiniz vakitlere. Düzgün oyunlar oynayın...

Verdiği kasalar zaten o kadar değerli değil diyorlar kanser de edebilir CS haklısınız.

Hocam sanki CS'de 10k saatiniz varda böyle konuşuyorsunuz :D

Haftalık verdiği ödüller ne kadar kazandırıyor.

Verdiği kasalar zaten o kadar değerli değil diyorlar kanser de edebilir CS haklısınız.
Benim kuzenimin CS'de 6K saati falan var. Kasa aça aça çıkardı PC aldı kendine. 30K'lık mis gibi kullanıyor.

Haftalık verdiği ödüller ne kadar kazandırıyor.
Kankam haftalık 60-70 TL kazanırsın sadece kasayla falan.

Son düzenleyen: Moderatör: