Bende rekabetçi daha çok seviyorum biraz hikayeli oyunlar sıkıcı geliyor bana göre.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven 33
Üstün
CS2'yi bırakın. RDR2 de almayın aynı paraya farklı türlerde çok kaliteli ve ucuz oyunlar alırsınız. Hem paranızın tam karşılığını alırsınız hem de CS2 kanserinden kurtulursunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer nefes almadan CS2 oynuyorsan; seçkin. Fakat güzel grafikli bir oyun istiyorsan RDR2.
Her gün giriyorum CS'ye aktif.
CS2'yi bırakın. RDR2 de almayın aynı paraya farklı türlerde çok kaliteli ve ucuz oyunlar alırsınız. Hem paranızın tam karşılığını alırsınız hem de CS2 kanserinden kurtulursunuz.
Öneriniz var mı peki.
Arkadaşlar merhaba,
Şu an elimde 550 TL var hem CS 2 oynamayı çok seviyorum hem de RDR2 almak istiyorum. CS2 seçkin alırsam 550 lirayı 2-3 ayda çıkarabilirmişim galiba. Acaba seçkin alıp para biriktirip Steam'den mi alsam oyunları yoksa RDR2 mi alsam daha iyi olur? Biliyorsunuz ki şu anda RDR2 Epic Games'te 450 lira, fikire ihtiyacım var sizce hangisi?
Bence RDR 2 seçkinin fiyatı RDR 2'ye göre daha uzun süre sabit kalır diye düşünüyorum.
O zaman seçkin.Her gün giriyorum CS'ye aktif.
Öneriniz var mı peki.
Bence RDR 2 seçkinin fiyatı RDR 2'ye göre daha uzun süre sabit kalır diye düşünüyorum.
Bu doğru fakat her zaman 500 lirayada sahip olmuyorum işte.
OverallTaken
Uzman
Çünkü zamanında parayı çıkarabiliyor ayrıca csciyimcs de 500 saatim var kararsız kaldım.
Sizce neden seçkin?
Yook.CS2'yi bırakın. RDR2 de almayın aynı paraya farklı türlerde çok kaliteli ve ucuz oyunlar alırsınız. Hem paranızın tam karşılığını alırsınız hem de CS2 kanserinden kurtulursunuz.
Çünkü zamanında parayı çıkarabiliyor ayrıca CS'ciyim![]()
Bende CS'ciyim sıkabilir mi acaba RDR2 oda var pek hikayeli oyunlara alışık değilim.
Evet her gün oynarım dediğniz mantıklı.CS2'yi aktif oynayacaksan al, sonrasında kasa düşürerek RDR 2 de alırsın başka oyunlar da alırsın.
OverallTaken
Uzman
Bende CS'ciyim sıkabilir mi acaba RDR2 oda var pek hikayeli oyunlara alışık değilim.
Evet her gün oynarım dediğniz mantıklı.
Ben fpskoliğim FPS dışı oyun pek oynamam. Witcher oynadım o çok iyiydi RDR'yi bilemem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Telefona ekran yansıtma özellikli film veya dizi sitesi önerisi