Benim kuzenimin CS'de 6K saati falan var. Kasa aça aça çıkardı PC aldı kendine. 30K'lık mis gibi kullanıyor.

Kankam haftalık 60-70 TL kazanırsın sadece kasayla falan.
Şimdi RDR alsam oynayıp bitireceğim ve bir daha yükleyeceğimi sanmıyorum. Zaten hikayeli oyunlarım da var. Ama CS'de en azından pasif gelirim olur ve aktif olarak oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Şu an elimde 550 TL var hem CS 2 oynamayı çok seviyorum hem de RDR2 almak istiyorum. CS2 seçkin alırsam 550 lirayı 2-3 ayda çıkarabilirmişim galiba. Acaba seçkin alıp para biriktirip Steam'den mi alsam oyunları yoksa RDR2 mi alsam daha iyi olur? Biliyorsunuz ki şu anda RDR2 Epic Games'te 450 lira, fikire ihtiyacım var sizce hangisi?
Herkesin tercihi farklı olur. Ben RDR2'yi tercih ederim.

Herkesin tercihi farklı olur. Ben RDR2'yi tercih ederim.
Ben de karar veremedim. İkisi de çok cazip geliyor kulağa.

Ben seçkini seçerdim zaten zamanla parasını çıkartıyorsun her şekilde.

Parasını her türlü çıkartıyorsun hocam ve haftada 2 3 el girseniz bile alabiliyorsunuz ödülü. Yanlış bilmiyorsam her hafta salı gece 3 de yenileniyor kasalar.
RDR2 mekanikleri çok yavaş diyorlar bana sıkıcı gelebilir ya ben seçkin almayı düşünüyorum sıkıcı gelebilir çok uzun oyun.

Ben de karar veremedim. İkisi de çok cazip geliyor kulağa.

RDR2 mekanikleri çok yavaş diyorlar bana sıkıcı gelebilir ya ben seçkin almayı düşünüyorum sıkıcı gelebilir çok uzun oyun.
Hocam RDR 2'yi hemen oynamak istemiyorsan CS2 al.
Ufak bir hesaplama yaparsak kasalardan haftalık 0.76 dolar kazanıyorsun Steam komisyonundan sonra. Yani ortalama 19 haftada oyunun parasını çıkartıp bir de indirim döneminde RDR 2 alabilirsin.
Son olarak da oyuna ortalama yılda 1 yeni kasa geliyor eğer şansına bu kasadan düşerse ilk 2 hafta 10 dolara falan satabiliyorsun. Sonraki 1 2 haftada 4 5'ten falan gidiyor sonra da 1 dolar civarına sabitleniyor.
Yani ben şimdi CS almanı öneririm hem aktif olarak da oynuyormussun.

Ufak bir hesaplama yaparsak kasalardan haftalık 0.76 dolar kazanıyorsun Steam komisyonundan sonra. Yani ortalama 19 haftada oyunun parasını çıkartıp bir de indirim döneminde RDR 2 alabilirsin.
Son olarak da oyuna ortalama yılda 1 yeni kasa geliyor eğer şansına bu kasadan düşerse ilk 2 hafta 10 dolara falan satabiliyorsun. Sonraki 1 2 haftada 4 5'ten falan gidiyor sonra da 1 dolar civarına sabitleniyor.

Az bir araştırma yaptım bana göre pek değilmiş RDR2. Herkese hitap etmeyen bir oyunmuş. Grafikleri çok güzel ama mekanikleri çok yavaş. Zaten zamanla parası çıkar seçkinin. İade ettim RDR2'yi, kararımı verdim aktif oynuyorum CS zaten. İndirmeye bile üşeniyorum RDR2'yi öyle düşünün :D

Banka iademi kabul etmiş, para hesabıma birkaç gün içinde yatacakmış. İnşallah pişman olmam hadi bakalım. Bir de 15 dolar mı kesecek sadece yoksa komisyon alır mı?

Az bir araştırma yaptım bana göre pek değilmiş RDR2. Herkese hitap etmeyen bir oyunmuş. Grafikleri çok güzel ama mekanikleri çok yavaş. Zaten zamanla parası çıkar seçkinin. İade ettim RDR2'yi, kararımı verdim aktif oynuyorum CS zaten. İndirmeye bile üşeniyorum RDR2'yi öyle düşünün :D

Banka iademi kabul etmiş, para hesabıma birkaç gün içinde yatacakmış. İnşallah pişman olmam hadi bakalım. Bir de 15 dolar mı kesecek sadece yoksa komisyon alır mı?
Hayirli olsun. Evet komisyon alacak.

Ininal kullanmıyorum hocam ama çok da olmaz herhalde.

Galiba %7 kesiyor internette böyle yazıyor.

1739717840993.webp