- Ekran kartı - MSI 4070 Ti
- İşlemci - AMD Ryzen 9 5900x
- Anakart - MSI MAG X570 Tomahawk
- Güç kaynağı - MSI MAG A1000GL PCIE5 1000W 80 PLUS GOLD
- Bellek - XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D50 3200 MHz
- Soğutucu - CoolerMaster MasterLiquid ML240L v2
- SSD - Samsung 980Pro M.2 500 GB (windowsun kurulu olduğu)
3 aydır sistem boştayken ya da oyundayken farketmeksizin mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayarı açıp 10 dk sonra geldiğimde, Chrome da gezinirken, Cs2 ve Call of Duty oynarken ,League of Legends oynarken, Rainbow 6 oynarken veya sadece arkadaşlarımla konuşurken bile yediğim oldu. Ram,ekran kartı ve güç kaynağını değiştirdim birden çok kez format attım, herhangi bir overclock veya biosta değiştirdiğim bir ayar yok ve güncel bios, chipset ve ekran kartı sürücülerini birden çok kez değiştirdim, DDU ile silip kurdum, format attım değişen bir şey olmadı. Sıcaklık değerlerim normal gözüküyor oyunda da. Önceki yediğim mavi ekran hatalarında sistem minidump dosyası oluşturamıyordu, minidump klasörünü değiştirip başka sabit disk seçince hem C/Windows/minidump klasörüne hem de seçtiğim diğer sürücüye minidump dosyası oluştu biri 2.9 mb diğeri 2.5 gb olmak üzere 2 minidump dosyası oluşturdu. İkisinin de indirme bağlantılarını aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
112224-21343-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Minidump
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com