Bütçe
6.000-7.000 TL
@ayhahocam, hocam Artic Liquid Freezer 420mm mi alsaydım acaba enermax yerine. En azından 6 fan parası öderdik. 🤣

Sana lazım olan bu gibi duruyor.

1780145191603.webp

1780145208143.webp

Thermal corsiar ASUS o kadar fan var, son durum nedir neye karar verdiniz, fan alınacaksa bakalım bulalım.
Hocam, daha bir şeye karar vermedim. Ayhan hocamdan tavsiye alıyordum. Hem sıvı soğutma için hem de kasa için fan bakıyordum. Kadam Thermaltake The Tower 300 ve 14 cm'lik 8 adet fan destekliyor.

Maşallah hocam.

Hocam, galiba ters montaj muhabbetinden dolayı benim kasama Artic 420mm sıvı soğutucu uymazdı değil mi?

Hocam, daha bir şeye karar vermedim. Ayhan hocamdan tavsiye alıyordum. Hem sıvı soğutma için hem de kasa için fan bakıyordum. Kadam Thermaltake The Tower 300 ve 14 cm'lik 8 adet fan destekliyor.

Maşallah hocam.

Hocam, galiba ters montaj muhabbetinden dolayı benim kasama Artic 420mm sıvı soğutucu uymazdı değil mi?

Denemek lazım, ters monte çok şart değil. Sadece termalleri daha iyi.

Wireless alırsa problem olabilir, Wireless olmayan TL modelleri tercih ediyorlar. Onların kontrolcü muhabbeti farklı bir de SATA yerine PCIe 8 pin güç alıyor.

Denemek lazım, ters monte çok şart değil. Sadece termalleri daha iyi.

Wireless alırsa problem olabilir, Wireless olmayan TL modelleri tercih ediyorlar. Onların kontrolcü muhabbeti farklı bir de SATA yerine PCIe 8 pin güç alıyor.
Hocam, o zaman Enermax sıvı soğutucuyu iade edip Artic 420mm alayım mi? Kutuyu açtım ama kullanmadım sıvı soğutucuyu.

Hangisini hocam? Bir sürü Lian Li modeli varda hangisi almam lazım?

Hocam, o zaman Enermax sıvı soğutucuyu iade edip Artic 420mm alayım mi? Kutuyu açtım ama kullanmadım sıvı soğutucuyu.

Push-Pull yapmayacaksan dursun, fanları da değişmene gerek yok. Soğutma konusunda çok problem yaşayacağını sanmam, 2-3 derece fark ettirir fanlarını değişmen en fazla.