Bütçe
6.000-7.000 TL
TL olanı daha iyi ama pahalanmış. Bence boşa israf etmesin, sistemi toparlasın böyle. Enermax zaten F/P diye önerilmişti.

Enermax yeterli zaten hocam, arkadaş tatmin olmadı diyerek gösterdim, Thermalright da yeterli olur, ocypus öcüpis de yeterli olur, bunlar hep az paraya çok iş yapan modeller.

TL olanı daha iyi ama pahalanmış. Bence boşa israf etmesin, sistemi toparlasın böyle. Enermax zaten F/P diye önerilmişti.
Hocam, gördüğüm kadarıyla maalesef yer yok push-pull için. Ayrıca Artic 420mm sıkıntı çıkartabilir gibi bu kasada. Ne kadar verimli çalışır siz daha iyi biliyorsunuz.

Hocam, Artic daha iyi olur diye düşünmüştüm ondan dolayı bir tık ısrarcıyım ama 2-3 derece içinde 3k gibi bir fiyatta vermek istemiyorum açıkcası. Sizin önerdiğiniz kasa fanı varsa 14 cm'lik onu alır geçerim kasa için.

Hocam, gördüğüm kadarıyla maalesef yer yok push-pull için. Ayrıca Artic 420mm sıkıntı çıkartabilir gibi bu kasada. Ne kadar verimli çalışır siz daha iyi biliyorsunuz.

Hocam, Artic daha iyi olur diye düşünmüştüm ondan dolayı bir tık ısrarcıyım ama 2-3 derece içinde 3k gibi bir fiyatta vermek istemiyorum açıkcası. Sizin önerdiğiniz kasa fanı varsa 14 cm'lik onu alır geçerim kasa için.

Kasa kaç adet fanla geliyor? Bu fan olayını sonraya sarkıt, önce sistemi bir kullan. 3-5 derece için inan ki fark etmeyecektir. UV yapıp kullanırsın zaten, boş yere para harcama derim. Radyatör fanları Arctic ile değişilebilir ama şart değil.

Radyatörü intake olarak konumlandır, dışarıdan havayı çeksin. 1 adet egzoz yeter senin sisteme. Radyatörü egzoz yapma bu kasada, işlemci için problem olabilir, sıcak çalışır.
Tamamdır hocam, ekran kartı, alttaki bir adet fan ve yukarıdaki 2 adet fan nasıl olsun. Son olarak kasanın arkasında 2 adet fan yeri var.

Tamamdır hocam, ekran kartı, alttaki bir adet fan ve yukarıdaki 2 adet fan nasıl olsun. Son olarak kasanın arkasında 2 adet fan yeri var.

Radyatörü öne 420 olarak takacaksan intake olsun, ona göre konumlandır fanları. Alttaki fan ekran kartına üfleyebilir, üstteki 2 fan egzoz görevi görebilir. Arkadaki 2 fan da aynı şekilde, Mesh kasa mantığında inşa edebilirsin.