Merhaba,
Şu anda Samsung Odyssey G4 25'' 240 Hz modelini kullanıyorum. Şu konuda yaşadığım sorundan ötürü, servis de yeterince ilgilenmediği için monitörü satma kararı aldım. 6.000 TL'ye bir arkadaşa 1-2 hafta içinde satacağım, ardından da yeni monitör alacağım. Yeni monitörden beklentilerimi şu şekilde belirteyim:
Bütçe konusuna gelirsek ben maksimum 8.000 TL düşüncesindeyim ancak fiyat farkına değecek çok çok daha iyi model varsa 1.000-1.500 TL daha aşmaya çalışırım. Yine de bütçem dahilinde önermenizi tercih ederim.
Şunu düşünüyordum ancak hiçbir yerde stokta yok maalesef:
www.vatanbilgisayar.com
2K olarak da önerilerinizi yapın siz yine de, değerlendirmek isterim.
Şu anda Samsung Odyssey G4 25'' 240 Hz modelini kullanıyorum. Şu konuda yaşadığım sorundan ötürü, servis de yeterince ilgilenmediği için monitörü satma kararı aldım. 6.000 TL'ye bir arkadaşa 1-2 hafta içinde satacağım, ardından da yeni monitör alacağım. Yeni monitörden beklentilerimi şu şekilde belirteyim:
- Bu sefer 27'' almayı düşünüyorum, en azından yükseltme yaptım diyebileyim ama hiç düzgün model çıkmazsa 24'' de olabilir.
- Minimum 180 Hz olmalı, gözüm 240 Hz'e alıştığı için daha düşük Hz'ler kasıyor gibi geliyor ama 180 Hz kurtarır diye düşünüyorum.
- Yükseklik ayarı olursa iyi olur ama olmazsa da büyük problem değil, aparatla çözeriz.
- Yine IPS panel düşünüyorum ancak çok iyi VA varsa olur, sorun yok.
- Renk kalitesi muazzam olmak zorunda değil, mevcut monitör gibi olsa kâfi.
Bütçe konusuna gelirsek ben maksimum 8.000 TL düşüncesindeyim ancak fiyat farkına değecek çok çok daha iyi model varsa 1.000-1.500 TL daha aşmaya çalışırım. Yine de bütçem dahilinde önermenizi tercih ederim.
Şunu düşünüyordum ancak hiçbir yerde stokta yok maalesef:
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2K olarak da önerilerinizi yapın siz yine de, değerlendirmek isterim.