Bütçe
6000

bullrose

Uzman
Genellikle garajda duran aracımızın güvenliği için 6-7 bin bantlarında bütçe ile şarj ve hafıza sorunu oluşturmayacak aracın hemen hemen her yanını görebilecek kamera tavsiyelerine ihtiyacım vardır.

Aracın her yanını gösterecek bir kamera sistemini tepesine konumlandırarak Mercedes ve yüksek modelli diğer markalar yapıyor fakat siz bunu dışarıda bulabilir misiniz bilemiyorum. Aracımda 70Mai Dashcam Pro Plus kullanıyorum. Olası bir kaza, sallantı vb. durumunda kayıt açıyor. Diğer zamanlarda bekleme modunda ve belirli bir süre batarya ile devam edebiliyor. Kafanıza yatarsa değerlendirebilirsiniz.

Aracın her yanını gösterecek bir kamera sistemini tepesine konumlandırarak Mercedes ve yüksek modelli diğer markalar yapıyor fakat siz bunu dışarıda bulabilir misiniz bilemiyorum. Aracımda 70mai dashcam Pro Plus kullanıyorum. Olası bir kaza, sallantı vb. durumunda kayıt açıyor. Diğer zamanlarda bekleme modunda ve belirli bir süre batarya ile devam edebiliyor. Kafanıza yatarsa değerlendirebilirsiniz.

Araştırmalarımda da benim istediğim özellikte bir araç kamerası yok gibi duruyor. Bu sebeple ev tipi powerbank ile de çalışabilen kameralara da bakıyorum. Bildiğiniz uzun kayıt ve çalışma süresi olan bir kamera tavsiyeniz olursa sevinirim.