Router alacağım, tüm evde çekmesini ve uzun süre götürmesini istiyorum. Hangi markayı tercih etmeliyim 5.000-6.000 TL bütçede? Keenetic alacaktım fakat önceden ASUS kullandığım için kararsız kaldım, eski routerim 9 yıl götürmüştü.
Teşekkürler, peki normal bir kullanıcı için bu fiyatlara çıkmaya gerek var mı sizce? Tek isteğim uzun süre götürmesi ve kablosuz/kablolu performansının iyi olması, kopma yaşanmaması. 3000 TL'lik router ile bunun arasında ne gibi farklar var?
10 yıldan fazladır OpenWRT kullandım. O yüzden 10 yıl boyunca neler oldu bilmiyorum ama 10 yıl öncesi hatırladığım modellerdeki ayarlar ile şu anki ayar çeşitliliği karşılaştırdığımda çok fazla fark var diyebilirim. Eskiden olmayan çoğu ayar artık var. WireGuard server'ı bile kurabiliyorsunuz.
Ekstra bir BE230 alabilirsiniz hocam. 2500 TL tanesi, mesh yaparsanız çok daha ucuza...
Yeni konu açtım bunun için, bir arkadaş sizin attığınız router'ın o kadar para etmeyeceğini söyledi ve TP-Link olan bir modeli önerdi. Kararsız kaldım, müsait olduğun zaman o konuya bakarsan sevinirim.