Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
Merhaba.
7800X3D ve 9800X3D için AIO bakıyorum Arctic Liquid Freezer III normal ya da Pro modeli fena değil gibi, maksimum bu fiyatlarda veya daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz 360mm başka bir model var mı?
Freezer III'te iyidir alınabilir.
Merhaba.
7800X3D ve 9800X3D için AIO bakıyorum Arctic Liquid Freezer III normal ya da Pro modeli fena değil gibi, maksimum bu fiyatlarda veya daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz 360mm başka bir model var mı?
Performance modeli daha iyi olur. İntel için Lite 2-3 derece önde fakat AMD tarafında denkler. Performance daha sessiz bir model olduğu için öne çıkıyor.
Bu zaten performance modeli koduna bakarsan.Performance modeli daha iyi olur. İntel için Lite 2-3 derece önde fakat AMD tarafında denkler. Performance daha sessiz bir model olduğu için öne çıkıyor.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
O işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok ancak ille de almak istiyorsan
RGB olanın basınç değerleri daha yüksek ancak fanları daha sesli. Lian Li'nin kendi sitesi böyle diyor.
Onun dışında Arctic Liquid Freezer III serisi zaten iyi. Sadece çok pahalı.
Kasanda 420mm desteği varsa daha ucuza kapatabilirsin.
RGB olanın basınç değerleri daha yüksek ancak fanları daha sesli. Lian Li'nin kendi sitesi böyle diyor.
Onun dışında Arctic Liquid Freezer III serisi zaten iyi. Sadece çok pahalı.
Kasanda 420mm desteği varsa daha ucuza kapatabilirsin.
Attığınız link "Lite" modele ait.
Bağlantılı Sinerji ve İncehesap linkleride "Lite" modelinin.
Farkettim kodların tamamına bakınca bir harf oynuyor Performance modeli alabilirsin arkadaşın attığı.Attığınız link "Lite" modele ait.
Bağlantılı Sinerji ve İncehesap linkleride "Lite" modelinin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-