Güzel konsol da son zamanlarda saçma sapan fiyatlar biçiyorlar. Ben 700-1000 TL aralığında iken koleksiyonluk amacıyla alacaktım sonra alamadım erteledim şu an 1500-2000 altına adam akıllı sorunsuz ilan göremiyorum. Bir ara da aynısı PS Vita'da oldu, ne almak istesem ertesi gün fiyatları uçuşa geçiyor
Detaylar
Kim cevapladı?Ben nasıl yapıldığını biliyorum.
Evde PC varsa deneme amaçlı PSP'yi flashla.
Olmadı konsolcuya götür.
Adana üzerinde iyi bir konsolcu kalmadı hocam. PC'den halletmeye çalışacağım.
Bizimki 17 sene önceden kalma.Güzel konsol da son zamanlarda saçma sapan fiyatlar biçiyorlar. Ben 700-1000 TL aralığında iken koleksiyonluk amacıyla alacaktım sonra alamadım erteledim şu an 1500-2000 altına adam akıllı sorunsuz ilan göremiyorum. Bir ara da aynısı PS Vita'da oldu, ne almak istesem ertesi gün fiyatları uçuşa geçiyor![]()
Nasıl kalmadı. Ben varım.Adana üzerinde iyi bir konsolcu kalmadı hocam. PC'den halletmeye çalışacağım.
Şaka bir yana iyi konsol tamir eden yerler var.
Güzel konsol da son zamanlarda saçma sapan fiyatlar biçiyorlar. Ben 700-1000 TL aralığında iken koleksiyonluk amacıyla alacaktım sonra alamadım erteledim şu an 1500-2000 altına adamakıllı sorunsuz ilan göremiyorum. Bir ara da aynısı PS Vita'da oldu, ne almak istesem ertesi gün fiyatları uçuşa geçiyor![]()
Ben 2014 yılında PSP'yi takas yaparak almıştım devamında PS Vita'yı Teknosa'dan sıfır olarak almıştım aldığım fiyatın 2-2.5 katına sattım
Bizimki 17 sene önceden kalma.
Nasıl kalmadı. Ben varım.
Şaka bir yana iyi konsol tamir eden yerler var.
Barajyolunda eskiden bir yer vardı ama kapanmış Cemal paşa tarafındaki çok pahalı fiyat söylüyor kendim internetten bakarak yapacağım.
Hangi yer?Ben 2014 yılında PSP'yi takas yaparak almıştım devamında PS Vita'yı Teknosa'dan sıfır olarak almıştım aldığım fiyatın 2-2.5 katına sattım.
Barajyolunda eskiden bir yer vardı ama kapanmış Cemal paşa tarafındaki çok pahalı fiyat söylüyor kendim internetten bakarak yapacağım.
Çarşı içinde bir sürü konsolcu var aynı şekilde Galleria'nın içinde de konsolcu vardı.
Hangi yer?
Çarşı içinde bir sürü konsolcu var aynı şekilde Galleria'nın içinde de konsolcu vardı.
Galeria içinde olan adamı tanıyorum dürüst işini iyi yapan biri ama çarşıda olan adam tam kazıkçı galeriada baktıracağım.
Mısır çarşısındaki olan mı kazıkçı?Galeria içinde olan adamı tanıyorum dürüst işini iyi yapan biri ama çarşıda olan adam tam kazıkçı galeriada baktıracağım.
Evet 2021 yılında PES 2021 almak için gitmiştim 400 TL para istedi Cemal paşa mahallesindeki adam 220 TL'ye sattı bana oyunu.
Aldığın yerin adı neydi?Evet 2021 yılında PES 2021 almak için gitmiştim 400 TL para istedi Cemal paşa mahallesindeki adam 220 TL'ye sattı bana oyunu.
Ben de oralarda bir yere gidiyordum da.
Aldığın yerin adı neydi?
Ben de oralarda bir yere gidiyordum da.
İsmi Mehmet veya Mesut'tu tam mısır çarşısı girişinin oralarda bir dükkanı vardı PlayStation logosu olan yer.