Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi sorum net. 2.el 15 Pro 256 GB fiyatları 65K civarında ve hem pil hem de kozmetik olarak yıpranmış durumdalar ayrıca garantileri yok. Sizce bütçeyi biraz daha açıp sıfır düz iPhone 17 almak daha mantıklı mı ve sizce almak için ne kadar beklemem gerekiyor fiyatı düşer mi? Düşmezse de en doğru zaman ne zamanm Bilgilendirirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60.000-80.000 TL
Bence en mantiklisi sifir alabiliyorsan 17 tabii ki. Ben 2. el iPhone kullanmistim sahsen hic zevk almiyordum sanki baskasinin cihaziymis gibiydi.
- Makaleler
- 1
2.el iPhone çok tehlikeli. Zaten 15 serisi kötü bir seri. Alacaksanız sıfır 17 alın.
- Makaleler
- 23
Hicbiri. Biraz daha cikip 16 Pro alin. En ucuz ve en guvenli yer burasi. Troy satiyor.
- Makaleler
- 43
Eğer imkanın varsa kesinlikle iPhone 17 daha mantıklı. Hemen hemen daha fazla artıya sahip, üstüne sıfır cihaz alıyorsun. İkinci el, nasıl kullanıldığı belli olmayan, garantisiz ve yıpranmış bir cihaza 60K para vermek mantıklı değil.
17 güzel kamera ile işiniz yoksa.Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi sorum net. 2.el 15 Pro 256 GB fiyatları 65K civarında ve hem pil hem de kozmetik olarak yıpranmış durumdalar ayrıca garantileri yok. Sizce bütçeyi biraz daha açıp sıfır düz iPhone 17 almak daha mantıklı mı ve sizce almak için ne kadar beklemem gerekiyor fiyatı düşer mi? Düşmezse de en doğru zaman ne zamanm Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kamera ile hiç işim yok sadece nadiren manzara resimleri çekerim ve işim gereği küçük yazılar, barkodlar vb çekerim 17'nin yeteceğini düşünüyorum fazlaca.
O zaman alın.Kamera ile hiç işim yok sadece nadiren manzara resimleri çekerim ve işim gereği küçük yazılar, barkodlar vb çekerim 17'nin yeteceğini düşünüyorum fazlaca.