Bütçe
60.000 TL
Pro kullanıcısıyım, M4 ısınıyor doğru, Pro'da bile ısınma sorunu yaşıyorum.

Ama Pro M4 şu an bulunmuyor, ne Pt'de ne Apple'da. M5'e 85-95 vermek ise pek mantıklı değil 105'e M4 Pro varken. Boyle olunca fiyat iki katına çıkıyor neredeyse. Air'e termal mod yapılırsa en F/P MacBook oluyor.

Sosyal platformların en güzel yanıda bu doğru çerçevede tartışıp insanlara alacakları ürünlerde yardımcı olmak (amaç bu olmalı)
Ben Air kötü demiyorum veya aman aman ısınıyorda demiyorum sadece insanları alacakları ürünlerde bilgimin yettiğince doğru bir şekilde uyarmak
İşin özü en pahalı laptopuda alsanız ısınır biz bunu minimum değerlerde minimum fiyata bilgiler dahilinde yönlendirmek

@Elma ısıran, @dewberry, @LeventMaya, @THE KEROXEA,
Hocalarım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim fakat eko sistem olmayacağı için ve Apple kullanmadığı için farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum dizüstü bir PC arıyoruz mühendislik işleri için kullanılacak fakat eşi ile beraber kullanacağı için belki ara ara oyunda açabilecek bir şeyler bakıyorum değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam Apple harici bir öneriniz var mı?

Air M4 kullandım bir süre şu an arkadaşım kullanıyor ve program kullanmadığı halde (pasif kullanıcı) ısınma yapıyor.
Argümanları öne sürerken kişi kendi test etmediyse veya ürünü kullanmadıysa ben de yığınla argüman öne sürebilirim.
İyi sosyaller.

MacBook Air M4 24 GB 512 GB 13.6inç modelini kullanıyorum sadece Flutter'da Build alırken ısınıyor onun dışında hiç sıkıntı çekmedim.

@Elma ısıran, @dewberry, @LeventMaya, @THE KEROXEA,
Hocalarım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim fakat eko sistem olmayacağı için ve Apple kullanmadığı için farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum dizüstü bir PC arıyoruz mühendislik işleri için kullanılacak fakat eşi ile beraber kullanacağı için belki ara ara oyunda açabilecek bir şeyler bakıyorum değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam Apple harici bir öneriniz var mı?
Ekosisteme gerek yok ki MacBook kullanmak için. Her türlü çok iyi cihaz. Ekosistem olması cihazlar arası etkileşim demek sadece. İş yaparken kolaylık sağlıyor.

Ama ilk başta böyle dememiştin, şimdi oyun diyorsun. Oyun diyorsan iş değişir. Keşke baştan söyleseydin de ona göre öneride bulunsaydık. Gördüğün gibi herkes MacBook üzerinde durmuş ilk söylediğin kriterlere göre.

Markanın satış sonrası ile ilgili bir problemi var mı hocam.

Ekosisteme gerek yok ki MacBook kullanmak için. Her türlü çok iyi cihaz. Ekosistem olması cihazlar arası etkileşim demek sadece. İş yaparken kolaylık sağlıyor.

Ama ilk başta böyle dememiştin, şimdi oyun diyorsun. Oyun diyorsan iş değişir. Keşke baştan söyleseydin de ona göre öneride bulunsaydık. Gördüğün gibi herkes MacBook üzerinde durmuş ilk söylediğin kriterlere göre.

Haklısınız hocam ilk başta belirtmem gerekirdi kusura bakmayın lütfen.