Bütçe
600TL

Alex Mason

Yetkin
Merhaba filtre kahve makinesi alacağım fakat en iyileri en az 1800TL civarında.

Sizin bana önerebileceğiniz french presste yapıldığından daha lezzetli ve fiyatı 600'ü geçmeyecek şekilde filtre kahve makinesi önerebilir misiniz?

Dediğim gibi fiyatı 600'ü geçmesin, arızalanmasın veya dandik olmasın ve french presste yapıldığından daha lezzetli olanından.

Mesela bu linkini bıraktığım nasıldır? Kalitesiz midir?

1800 de düşük sayı ( maalesef ) zaten bir fark yaratmaz ikisi. Sıcak su damlatıyor alt tarafı. Sage gibi makineler almadıkça. Önemli olan içine koyduğunuz kahve ve onun tazeliği. Yerinizde olsam French Press ile kalırdım bu plastik yığını makine yerine. Çok pratik, ucuz.

Lezzet kahveye bağlı. Marketlerden filtre kahve alınmaz. Çekirdek alıp öğütmek en iyi yol ama onu yapmasanız bile filtre kahve için öğütülmüş kahve alabilirsiniz internet üzerinden.

Son düzenleme:
Kiwi'nin filtre kahve makinesini almıştım bende 400TL'ye 6 7 ay önce. İlk ayının sonunda alttan su kaçırmaya başladı. 3 bardak yapıyorum 1 bardak çıkıyor geri kalan tezgaha akıyordu. Servise gönderdim 1 1.5 ay sürdü geri gelmesi. 1 ay daha kullandım bu kez makine su ısıtmamaya başladı. Servis benden faturayı istemişti, elden aldığım için fişi gönderdim. Fişi bana geri göndermediler şimdi de faturasız işlem yapamayız diye kıvırıyorlar. O sırada aldığım kahveler zaten bozuldu, tadı değişti. Ucuz etin yahnisi misali tavsiye etmiyorum bu markayı.

1800 de düşük sayı ( maalesef ) zaten bir fark yaratmaz ikisi. Sıcak su damlatıyor alt tarafı. Sage gibi makineler almadıkça. Önemli olan içine koyduğunuz kahve ve onun tazeliği. Yerinizde olsam French Press ile kalırdım bu plastik yığını makine yerine. Çok pratik, ucuz.

Lezzet kahveye bağlı. Marketlerden filtre kahve alınmaz. Çekirdek alıp öğütmek en iyi yol ama onu yapmasanız bile filtre kahve için öğütülmüş kahve alabilirsiniz internet üzerinden.

Ben filtre kağıdı ile yapıyorum. Filtre Kağıdını uzun bir bardağa geçiriyorum ardından kahveyi ekleyip döndürerek su ekliyorum.

Dediğinizde haklısınız ben sadece uzun bir bardakta filtre kağıdı ile yapıyorum.

O paraya alacagin makineden hayir gelmez. V60 yada moka pot dusunebilirsin. Yada butce artabiliyorsa aeropress.