PBO ayarladığınız için PBO algoritması devrede, statik OC inaktif şu anda. PBO ayarlamadıysanız onu ayarlayıp VT3 testine alın diğer arkadaşlar gibi. @STama@TechMad@n3t4 ayarlarını iletsin. GUI sürümünü indireceksiniz, Y-Cruncher ayreten indirmeye de gerek var sanırım. Bende istememişti.
GUI için mantıken ana dosya da olması lazım Y-Cruncher.
Aynı ayarlar. LLC düşükmüş sizin, dün VSOC biraz yükselmiş VCORE 1.3'e kadar çıkmıştı ben de high'a düşürdüm sıçrama kalmadı. Bunlar safe voltajlar ama overshoot kokusu aldım.
PBO ayarladığınız için PBO algoritması devrede, statik OC inaktif şu anda. PBO ayarlamadıysanız onu ayarlayıp VT3 testine alın diğer arkadaşlar gibi. @STama@TechMad@n3t4 ayarlarını iletsin. GUI sürümünü indireceksiniz, Y-Cruncher ayreten indirmeye de gerek var sanırım. Bende istememişti.
GUI için mantıken ana dosya da olması lazım Y-Cruncher.
O dediğim rehberi deneyebilirsiniz Per Core PBO için, statik sabitlemek sorun değil ama PBO koruma mekanizmaları inaktif. Geçen mesela 103 derece oldu bende OCCT CPU testinde. PBO'da böyle olması imkansız, 95 limitliyor her türlü.
Çok doğru ölçemiyor Riva, @ggbye CS ayarları bir deneyin. BT/WF kapalı kalsın. Riva ve Afterburner çok doğru ölçemiyor, NVIDIA App ile kıyaslarsan daha yüksek gelecektir. CapFrameX ile bak bir de, Bench yakalama moduna alıp istersen.
Çok doğru ölçemiyor Riva, @ggbye CS ayarları bir deneyin. BT/WF kapalı kalsın. Riva ve Afterburner çok doğru ölçemiyor, NVIDIA App ile kıyaslarsan daha yüksek gelecektir. CapFrameX ile bak bir de, Bench yakalama moduna alıp istersen.