PBO ayarladığınız için PBO algoritması devrede, statik OC inaktif şu anda. PBO ayarlamadıysanız onu ayarlayıp VT3 testine alın diğer arkadaşlar gibi. @STama @TechMad @n3t4 ayarlarını iletsin. GUI sürümünü indireceksiniz, Y-Cruncher ayreten indirmeye de gerek var sanırım. Bende istememişti.

GUI için mantıken ana dosya da olması lazım Y-Cruncher.

• PBO-Advanced
  • PBO Limits-Motherboard
  • Scaler: 6x
  • Boost Clock: +75
  • Curve Optimizer: All Cores Negative -20
  • CPU Load-line Calibration: Mode 2

• PBO-Advanced
  • PBO Limits-Motherboard
Bende ısı değerlerinde artış oldu. Yarın sadece Undervolt -30 da deniyeceğim.

Sizde de hata vermezse farklı değerleri deneyin bence.

• PBO-Advanced
  • PBO Limits-Motherboard

Bende ısı değerlerinde artış oldu. Yarın sadece Undervolt -30 da deniyeceğim.

Sizde de hata vermezse farklı değerleri deneyin bence.
Aynı ayarlar. LLC düşükmüş sizin, dün VSOC biraz yükselmiş VCORE 1.3'e kadar çıkmıştı ben de high'a düşürdüm sıçrama kalmadı. Bunlar safe voltajlar ama overshoot kokusu aldım.

PBO ayarladığınız için PBO algoritması devrede, statik OC inaktif şu anda. PBO ayarlamadıysanız onu ayarlayıp VT3 testine alın diğer arkadaşlar gibi. @STama @TechMad @n3t4 ayarlarını iletsin. GUI sürümünü indireceksiniz, Y-Cruncher ayreten indirmeye de gerek var sanırım. Bende istememişti.

GUI için mantıken ana dosya da olması lazım Y-Cruncher.

Bende -25’te iki çekirdek hata vermişti. Diğerleri -25’te sorunsuzdu ama hem harmonik düzen olsun hem de daha garanti olsun diye hepsini -20’ye aldım.

O dediğim rehberi deneyebilirsiniz Per Core PBO için, statik sabitlemek sorun değil ama PBO koruma mekanizmaları inaktif. Geçen mesela 103 derece oldu bende OCCT CPU testinde. PBO'da böyle olması imkansız, 95 limitliyor her türlü.

cs2_2026_03_30_19_13_52_123.webp

Hocam %1 ve %0.1 FPS 600 FPS'ye göre sence de düşük değil mi? Neşteri bir daha vurmaya gerek var mıdır?

Çok doğru ölçemiyor Riva, @ggbye CS ayarları bir deneyin. BT/WF kapalı kalsın. Riva ve Afterburner çok doğru ölçemiyor, NVIDIA App ile kıyaslarsan daha yüksek gelecektir. CapFrameX ile bak bir de, Bench yakalama moduna alıp istersen.
Açıkçası bana pek drop oluyor gibi gelmedi oyun akıcıydı takıntılı gözlerime rağmen.