Normal aralıkta, sorun yok. Faillerse de anlaşılır zaten. 7200 saniye o yüzden önemli. 1 saatte hata vermeyebilir, sonra bazı oyunlarda Drop yapar ya da mavi yedirtir başka gün. O yüzden itinayla test edin.
PBO limitini moboya verdik ama amperaj değerleri düşük mü sizce hala? Foto atamıyorum EDC 110 amper, TDC 75 amper.

PBO limitini moboya verdik ama amperaj değerleri düşük mü sizce hala? Foto atamıyorum EDC 110 amper, TDC 75 amper.
Yük bindiren programlar açarak hwinfo64 dan takip et ona göre güç limitlerini kendin belirliyebilirsin.
yük bindir.webp
Ben 7500f de Max
PPT: 117w gördüm
EDC:93,500
TDC:75A
Gömrdüm. Buna göre limitlerimi
PPT:130W
EDC:100A
TDC:85A
Belirledim.

Mobo üçünü de 1000 ayarlıyor, 162-120-180 PBO Auto verdiği değerler 9800X3D'ler için. Manuel ayarlamak ya da Mobo bırakmak çok fark etmez, uğraşırım dersen bakarsın. Ben Mobo'ya verdim.

Bir de LLC'yi turboda tutmanın sakıncası var mı?

Hayır, yok. Normal kalırsa -20 dahi açamazsın muhtemelen ya da çok sınırda kalır birkaç çekirdek için. Yükteki VDrop minimalize ediyor. OC profillerde Turbo ya da Level 7 kalmalı. Diğer türlü Drop olacağından dolayı eksi değeri azaltmak lazım, uğraşılmaz. Statikte Extreme bırakılır mesela, PBO için ekstrem uygun değil. Overshoot yapıyor.

Hayır, yok. Normal kalırsa -20 dahi açamazsın muhtemelen ya da çok sınırda kalır birkaç çekirdek için. Yükteki VDrop minimalize ediyor. OC profillerde Turbo ya da Level 7 kalmalı. Diğer türlü Drop olacağından dolayı eksi değeri azaltmak lazım, uğraşılmaz. Statikte Extreme bırakılır mesela, PBO için ekstrem uygun değil. Overshoot yapıyor.
Peki günlük kullanımda da turbo kullanılacak mı yoksa bir tık düşüreyim mi? Sanki biraz sakat gibi geldi turbo.

Peki günlük kullanımda da turbo kullanılacak mı yoksa bir tık düşüreyim mi? Sanki biraz sakat gibi geldi turbo.

Yok, sakat değil. Her türlü Turbo kullanılacak. Sakat olan ekstrem, diğer hiçbiri sakat değil. Ekstrem sadece statikte uygun. 2 yıldır Turbo'dayım, ASUS Level 7 denk geliyor. ASUS'un Auto'su da Level 7.