Bütçe
6000

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Babam ülkeler arası gezerken çeksin diye kamera almayı düşünüyordum. Sonra telefonla idare ediyor falan dedim ama hiç öyle eğlencesi çıkmadı. Mikrofon çok motor sesini alıyor ve camda yamuk duruyordu. Yumuşak kafa bandı ile ikinci elden GoPro veya dengi kamera öneriniz var mıdır? Bütçe olarak 5-6 bin arası diyebilirim. O paraya Hero 5 çok var ama bence eskide kaldı. 6000 TL'ye Hero 7 White satanlar falan var ama sizce değer mi? Hatta Hero 5 mikrofonu biraz daha iyi gibi geldi bana. Video edit sırasında bir iki dokunmayla %80 doğrulukla yeni kameralar gibi oluyor zaten. Kayıt olarak 60 FPS önceliğimdir, sanırım Hero sayısı artınca kameradaki çözünürlük de artıyor tek olayı bu. Yoksa bizim öyle stabilizasyon isteyen bir çekim arayışımız da yok. Önemli olan Fiyat/Kalite dengesi.
Aşağıdaki videonun tam olarak aynısı gibi olacak:

Almanya'da Hero 10 9 bin küsür, TR içinde DJI Action 3 8K civarında. 6 bin sınırı ikinci el içindir. Almanya'dan da kamera alabilirim veya TR içinde ucuz bulursak değerlendirebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba konunuza yeni denk geldim. DJI'ın görüntü sabitleme, pil performansı ve ergonomik tasarımı GoPro'ya nazaran daha iyi. Action 4 şayet Almanya'da daha uyguna geliyorsa 3 yerine almanızı öneririm. Birçok kişi POV videolar için genelde GoPro tercih ediyor. Bütçem GoPro'ya yetiyor diyorsanız GoPro Hero 10 tercih edilebilir.

Merhaba konunuza yeni denk geldim. DJI'ın görüntü sabitleme, pil performansı ve ergonomik tasarımı GoPro'ya nazaran daha iyi. Action 4 şayet Almanya'da daha uyguna geliyorsa 3 yerine almanızı öneririm. Birçok kişi POV videolar için genelde GoPro tercih ediyor. Bütçem GoPro'ya yetiyor diyorsanız GoPro Hero 10 tercih edilebilir.
Artık anlamı kalmadı. Türkiye denen ülkede paranızı hobiye harcayamıyorsunuz.