Merhaba, öncelikle böyle bir açıklama yapmanıza anlam veremedim. Konuda iki farklı sistem attım ve ikisi de kaliteli parçalardan oluşuyor. Kendisinin ısrarla 3D işlemcili bir sistem istediğini okudum ve ikinci sistemi 3D işlemcili olarak atma zaruretinde bulundum. 3D işlemcileri soğutmak için kaliteli sıvı veya hava soğutma fanlarının eklenmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Konu sahibine tüm bu varyasyonlara karşın bütçesini yükseltmesi gerektiğini zaten mesajlarımda belirtmişim.
Ek olarak, böyle bir sistem topluyorsanız ve bütçeniz belirli bir aralıktaysa mecburi olarak bazı parçalardan kısmak durumundasınız. Sistemdeki SSD (KC3000), Kingston markasına ait olup ekstradan DRAM içermektedir. Bütçesi daha fazla olmuş olsa hem 3D işlemciye kaliteli sıvı soğutma ekleyebilir, hem de 2-4TB arası SSD ekleyebilir. Hazır sistemleri mantıklı bulmuyor olabilirsiniz, fikrinize saygı duyarım. Ben de parça parça toplanmasını mantıklı bulmuyorum. Kısacası sizin düşünmediğiniz birçok şeyi hesaba katarak önerilerde bulundum, alıp almamak konu sahibine kalmış durumda. İyi günler.