Aga ben sana diyorum inanmıyorsun, bu bir lanet. Benden hepinize bulaştı, şu konuda buluşan herkesin başına iş geldi, Kitten hariç. Kitten de farklı bir mevzu var çözemedim, işlemiyor Kitten'e yani bu tarz şeyler
Bak behramabi'nin halini gördün, Ünsal İçmez zaten söylemiyorum, konuya kim geldiyse bir daha geri dönmemek üzere yok oldu. Adamlar baktı çünkü çip gitti RAM gitti soğutucu gitti, bu işin sonu kötü bitecek, yol yakınken döndü. Sen kötü bulaştın bu konuya
Monitörü resle, DP ile bağlıyorsan HDMI ile bağla, GPU ve monitör tarafı portları değiş tek tek dene.
Monitör driver kur Asus'un sitesinden ekstra, panel ayarlardan sıfırla bir de.
G-Sync ben kullanmıyorum benim panelde çünkü 144 Hz paneli 165 Hz overloklayınca DP No signal diyor ya da oyunlarda stutter atıyor, mikro-takılma vesaire işte. G-Sync kapalı olunca sorun yok. VRR Range dışına çıkıyor büyük ihtimal, o sebepten yapıyor. Başlamışım G-Sync'e, ben zaten körüm, yırtılma falan görmüyorum. 165 Hz overloklamak bile DP No Signal sebebi bende,
@Asunex @AsusAdam Hakkım helal değil bu firmaya. Para kaybı resmen orta segment ürünleri. Bundan sonra Rog Extreme almazsam namerdim.
@Melkor