17t Pro pahalı diyorlar fiyatına göre nothingde kulaklığı çıkarınca 32K kadar düşüyor 15t Pro ise 46k civarı yapıyormuş şu an hesapladım yaklaşık nothingin kamerasıda fena değil gibi.
Nothing Phone 37K 17t Pro 43kya geliyor kamera önemli benim için ve 4 yıl götürmesi lazım Nothing Phone 3 görünüşü yazılımı güzel içimde kalıyor ama 17t Pro 6K fazla verip daha iyi kamera batarya donanım ekran sunuyor amiral gemisi gibi kararsızım bu yüzden.
17T Pro + Tablet vs NP3 + Tablet diyorsan 17T Pro daha mantıklı.
43 bine gelmesi de yani 3-5 bin liralık bir fiyat fazlalılığı varsa var diyeceğim normal olarak bile 15T Pro 35 bin üstüne satılıyor zaten. Bir fiyat fazlalığı bile zor sezilir yani.
Acikcasi tablet piyasasina pek hakim degilim, o sebepten hediye tablet ne kadar mantikli bilmiyorum. Ama bahsettiginiz, dusen 17T Pro fiyati gayet mantikli.
Bir de kamera onemli ise yakin kameralara sahipler. LightHunter 950 ve OV50H kafa kafaya sensorler. Sadece boyut degil, donanim acisindan da oyle. Telefoto sensorleri de ayni ama 17T Pro 5x yakinlastirma sunuyor. O yuzden puan 17T Pro'ya gider.
17T Pro'nun sadece genis acisi biraz daha zayif muhtemelen.
Tablete ihtiyacım vardı. Xiaomi 17t Pro 61K'ya geliyor. Tablet ile Nothing Phone 3 alırsam yanına ekstra tablet alacağım, o da 52K'ya gelecek. Arada 9K fark var. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Kamera, işlemci, batarya, ekran 17t Pro çok üstün gözüküyor. Kamerada çok fark var mı?
Nothing Phone 3 kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum. Bu telefonu almadan önce Xiaomi 15T Pro ya da yurt dışı Pixel 10 Pro XL almayı düşünüyordum fakat şu anda dönüp baktığımda "İyi ki Nothing almışım" diyorum. Telefonun tek kusuru Snapdragon 8s Gen 4 işlemciye sahip olması. Gerçi bu işlemci de Snapdragon 8 Gen 3 ile aynı segmentte, yani Galaxy S24 Ultra ile benzer bir performans sunuyor diyebiliriz. Kameraya gelirsek Honor Magic 7 Pro ile aynı OmniVision OV50H sensörünü barındırıyor yani işlemci ve kamera 36.182 TL ile amiral gemisi performansı sunuyor demek yanlış olmaz.
Nothing’in kamera yazılımı da oldukça başarılı olduğundan çok güzel sonuçlar veriyor. NothingOS ise neredeyse saf Android deneyimi sunuyor ve içinde hiçbir bloatware barındırmıyor cihaz bu açıdan da Xiaomi 17T Pro'dan çok daha iyi. Benim için tek sorun olabilecek unsur işlemciydi, ancak mobil oyun oynayan biri olmadığım için bunu da dert etmiyorum.
Nothing Phone 3 de karar kıldım ama aksesuar sıkıntısı çok var kılıf yok piyasada 17t Pro'nun yanındaki verilen tableti piyasada 5K altına satıyorlar yani telefon 47 bine geliyor pahalı geldi bana nothingde kulaklık hediyesi var 4K'lık 34K ya nothing gelecek kameraları da yakın sensörlerine baktım 17t Pro ön kamerada 4K60FPS bile getirmiyorlar Xiaomi Note 8 Pro güzel telefondu POCO X3 Pro rezalet bir telefondu Xiaomi'ye güvenemiyorum çok karmaşık duruyor nothingi izleyince Snapdragon MediaTek'den daha stabil olur 4 yıllık kullanımda diye okudum çok oyun da oynamıyorum ama Nothing Phone 3'e kılıf bile bulamıyorsak bu firmada telefonunu önemsemiyor demek değil mi?
Nothing Phone 3 de karar kıldım ama aksesuar sıkıntısı çok var kılıf yok piyasada 17t Pro'nun yanındaki verilen tableti piyasada 5K altına satıyorlar yani telefon 47 bine geliyor pahalı geldi bana nothingde kulaklık hediyesi var 4K'lık 34K ya nothing gelecek kameraları da yakın sensörlerine baktım 17t Pro ön kamerada 4K60FPS bile getirmiyorlar Xiaomi Note 8 Pro güzel telefondu POCO X3 Pro rezalet bir telefondu Xiaomi'ye güvenemiyorum çok karmaşık duruyor nothingi izleyince Snapdragon MediaTek'den daha stabil olur 4 yıllık kullanımda diye okudum çok oyun da oynamıyorum ama Nothing Phone 3'e kılıf bile bulamıyorsak bu firmada telefonunu önemsemiyor demek değil mi?
Kılıf kutunun içinden çıkıyor ve ekran koruyucu takılı geliyor ben ne olur ne olmaz diye Spigen marka şeffaf kılıf ve ekran koruyucu almıştım çünkü ilerleyen zamanlarda bulamayacağımı biliyordum attım kenara duruyor zamanı gelince kullanmayı planlıyorum. Adaptörü Nothing Türkiye hediye olarak göndermişti zaten.
Nothing istiyordum da almayacağım büyük ihtimalle piyasada 1 tane bile kılıf yok nothing telefonu piyasaya sürüp bırakıyor sanırım 1 kılıfla 4 yıl geçiremem büyük ihtimalle 17t Pro da fiyatı çok fazla ama ayın 18 ine kadar bakacağım para uyuşursa 17t Pro alacağım uyuşmazsa S25 FE ya da Tecno Camon 40 Premier alırım.