- Makaleler
- 1
6400 nasıl açamıyor? 2 saat teste girip patlamamıştı. Geçen girdim oda sıcaktı diye 20 dk uçtu.
Son düzenleyen: Moderatör:
6400 nasıl açamıyor? 2 saat teste girip patlamamıştı. Geçen girdim oda sıcaktı diye 20 dk uçtu.
Bu attığın ss'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.
Gel gel bak ne naneler okuyoruz. Network Buffering'i Medium'a çekip takılıyorum İstanbul sunucusunda bu aralar, Minimum'dan daha iyi.
Program da bu:
Bu attığın SS'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.
Gel gel bak ne naneler okuyoruz. Network Buffering'i Medium'a çekip takılıyorum İstanbul sunucusunda bu aralar, Minimum'dan daha iyi.
Program da bu:
Bu attığın SS'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.
Ben yaptım, tuşu F7 atadım global time 0 olarak ayarlı. Maç başladı, bastım F7 maç bitmesine yakın yine F7 bastım. Sonuç bu ayarları aktarır mısın?
Bu arkadaş, ping artırmak istiyor ise neden yüksek ping veren sunucularda oynamıyor?
Eki Görüntüle 263259
Yüksek pingli sunucuda oynamak da bir çözüm tabii ama bu adam sweet spot bulmuş o da 30-40 ms.
Eskiden Frankfurt'ta 40ms alırdım şimdi 50 oldu Telekom milleti gözetleyeceğiz diye ek filtre taktı ağlarına bu sene başında herkesin pingi 8-10ms arttı.
Pencereli tam ekran modunda kayıt alsam düzelir mi?
1080p kayıt alıyor program otomatikman, zaten 1080p standart bir de shader yükü ile işi yok bizim ekran kartlarının ondan normali neyse test al bakalım ne çıkacak.
Eki Görüntüle 263263
@Yakuza buyrun hocam, sizce sonuçlarım nasıl?
Eki Görüntüle 263264
Eki Görüntüle 263265