6400 nasıl açamıyor? 2 saat teste girip patlamamıştı. Geçen girdim oda sıcaktı diye 20 dk uçtu.

1783207128117.webp

1783207177350.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 4.webp
    4.webp
    177,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 1.webp
    1.webp
    130 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.webp
    2.webp
    201,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 3.webp
    3.webp
    198 KB · Görüntüleme: 24

Gel gel bak ne naneler okuyoruz. Network buffering'i medium'a çekip takılıyorum istanbul sunucusunda bu aralar, minimum'dan daha iyi.

Program da bu :

Bu attığın ss'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.

Son düzenleme:

Gel gel bak ne naneler okuyoruz. Network Buffering'i Medium'a çekip takılıyorum İstanbul sunucusunda bu aralar, Minimum'dan daha iyi.

Program da bu:

Bu attığın SS'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.

Ben yaptım, tuşu F7 atadım global time 0 olarak ayarlı. Maç başladı, bastım F7 maç bitmesine yakın yine F7 bastım. Sonuç bu ayarları aktarır mısın?

Gel gel bak ne naneler okuyoruz. Network Buffering'i Medium'a çekip takılıyorum İstanbul sunucusunda bu aralar, Minimum'dan daha iyi.

Program da bu:

Bu attığın SS'ler 1.43 saniyelik. Tam gaz maçına gir, harita yüklenince herkes spawn noktasındayken teste başla, oyun bitmeden evvel testi kapat.

Bu arkadaş, ping artırmak istiyor ise neden yüksek ping veren sunucularda oynamıyor?

Ben yaptım, tuşu F7 atadım global time 0 olarak ayarlı. Maç başladı, bastım F7 maç bitmesine yakın yine F7 bastım. Sonuç bu ayarları aktarır mısın?

Bu arkadaş, ping artırmak istiyor ise neden yüksek ping veren sunucularda oynamıyor?

1783227494919.webp

Yüksek pingli sunucuda oynamak da bir çözüm tabii ama bu adam sweet spot bulmuş o da 30-40 ms.

Eskiden Frankfurt'ta 40ms alırdım şimdi 50 oldu Telekom milleti gözetleyeceğiz diye ek filtre taktı ağlarına bu sene başında herkesin pingi 8-10ms arttı.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 263272

Haritadan haritaya 3-5 oynar benzer rakamlar, olmuş görünüyor.

Bu da bugünün testi :

Eki Görüntüle 263273

Bakacağın yer zaten P1 ve P0.1, P1'e çok sık yakalanıyor oyun ama P0.1'e daha nadir/rarely/seldomly yakalanır, en kötüsü bile 300+ işte 500hz monitör rahatça kullanılır.
Donanımsal bir sorun var mı? Sistemim gecikme konusunda bir sorunu var mı? Değerler bence normal. @Zaibatsu 🤣