@Ayhan Dönmez ne diyorsun bu işe?

@Ayhan Dönmez bu şekilde test nasıl olur?

2 saat içinde sorunsuz bitti. @Ayhan Dönmez son zen ileteceğim. Gereken bir şey var mı? ARD 0 tCK 3-3 8 saat ram test pro ve 2 saat memtest86 bios sorunsuz geçti. Capframe sorun görükmedi.

2 saat içinde sorunsuz bitti. @Ayhan Dönmez son zen ileteceğim. Gereken bir şey var mı? ARD 0 tCK 3-3 8 saat ram test pro ve 2 saat memtest86 bios sorunsuz geçti. Capframe sorun görükmedi.

@Yakuza hocam nasıl? Timingleri VDDP 1.1 tfaw ve diğer 2'li 8-8-32 yaptım. Stabil oldu. Nitro kısmına ellemek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    image.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 23
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8970.webp
    IMG_8970.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

2 saat içinde sorunsuz bitti. @Ayhan Dönmez son zen ileteceğim. Gereken bir şey var mı? ARD 0 tCK 3-3 8 saat RAM test Pro ve 2 saat Memtest86 BIOS sorunsuz geçti. Capframe sorun görükmedi.

@Yakuza hocam nasıl? Timingleri VDDP 1.1 tfaw ve diğer 2'li 8-8-32 yaptım. Stabil oldu. Nitro kısmına ellemek istemiyorum.

Oyunlarda stabille, çokmeyi geçtim stutter bile olmuyorsa kullan. Zaten FPS değerleri olmuş.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 29
Ürün dahice düşünülmüş, ama fanlar küçük. Etkisi var mı? Var ama daha iyi olabilirdi. Bizim beklentimiz yüksek. Tam üstüne güzel 140mm yakısır. Estetik durması çok iyi.
Fan hızlarını vs nasıl kullanıyorsunuz hocam? Benimkide kargoya verildi yarın elimde olacak. Umarım kasaya sığar :) Çok işe yaramıyorsa moralim çok bozulur vallahi. Jumbum'dan aldım 1 aydır bekliyorum. Fanlar 5cm olması lazım sanırım. Gerekirse biraz sesli kullanırım.

Fan hızlarını vs nasıl kullanıyorsunuz hocam? Benimki de kargoya verildi yarın elimde olacak. Umarım kasaya sığar :) Çok işe yaramıyorsa moralim çok bozulur vallahi. Jumbum'dan aldım 1 aydır bekliyorum. Fanlar 5cm olması lazım sanırım. Gerekirse biraz sesli kullanırım.

Full hızda dönmeli.