Evet, daha iyisi var. Fakat hangi ses imzasi senin tarzina gore?İyi sosyaller. Şu an Audient ID4 ile Simgot EM6L kullanıyorum. Bundan daha iyisini bu bütçede bulabilir miyim?
@Simon
Evet, daha iyisi var. Fakat hangi ses imzasi senin tarzina gore?
Türkiye'de EM6L'den gecmeye deger tek kulaklik bu. Planar surucunun en cok one cikan kismi daha fazla teknik detaya sahip olmasi. Fakat butceyi asiyor. Butce icinde kalmak istersen ZiiGaat Lush oneririm. Stogu yok su an.Ben çok karma dinliyorum. Hiç birinden vazgeçemem diyelim.
Türkiye'de EM6L'den gecmeye deger tek kulaklık bu. Planar surucunun en cok One cikan kısmı daha fazla teknik detaya sahip olmasi. Fakat butceyi asiyor. Bütçe icinde kalmak istersen ziigaat lush oneririm. Stoku yok su an.
![]()
LETSHUOER S12 Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
S12 Ultra wow dedirtir bence. Lush'dan emin degilim. Fazla notr ve guvenli geliyor kulaga.Zaten bütçe içinde kalınacaksa çok da mantıklı olmaz bence. Çünkü iyisini alabilir tabii de öyle aşırı fark edecek bir ürün yok diye biliyorum. WoW dedirtecek bir fark yoksa da 7K vermek saçma gibi.
S12 Ultra wow dedirtir bence. Lush'dan emin degilim. Fazla notr ve guvenli geliyor kulaga.
Hocam peki 12.000 civarlarına çıkılırsa ne alınabilir? Bir de bu kulaklıklar kulak üstü kulaklıklar kadar bass vurabilir mi? Simgot EM6L'ye G PRO X'ten geçmiştim ve bass olarak tatmin etmemişti. Ancak enstrümanları mükemmel duyuruyor G PRO X'e göre mesela.
ZiiGaat Odyssey 2 alinabilir. Kulak ustu kulakliklar bass konusunda kulagi titretebiliyorlar. Fakat IEM'ler bunu yapamiyor. Yine de S12 Ultra ve Odyssey 2, EM6/'den daha iyi. Bass kalitesi dahil olmak uzere.Hocam peki 12.000 civarlarına çıkılırsa ne alınabilir? Bir de bu kulaklıklar kulak üstü kulaklıklar kadar bass vurabilir mi? Simgot EM6L'ye G Pro X'ten geçmiştim ve bass olarak tatmin etmemişti. Ancak enstrümanları mükemmel duyuruyor G Pro X'e göre mesela.
ZiiGaat Odyssey 2 alinabilir. Kulak ustu kulakliklar bass konusunda kulagi titretebiliyorlar. Fakat IEM'ler bunu yapamiyor. Yine de S12 Ultra ve Odyssey 2, EM6/'den daha iyi. Bass kalitesi dahil olmak uzere.