Hocam yakın zamanda cihaz alacaksanız temiz S7 veya S8 alın hem kamerası güzel hem ROM desteği inanılmaz şekilde var ve ekranı da bayağı iyi, maksat idarelik kullanmak için öneriyorum yoksa S20 FE daha uzun ömürlü, aynı durumdayım ben de haftaya 25 alacağım bundan 2-3 hafta önce de S7 aldım.
Hocam çok mantıklı geldi. Şimdi ben s20fe veya gt2 alsam beni çok uzun süre götürür yine. Elimdeki zamazingodan kurtulup cebimden bir şey çıkarmadan iyi bir kamerası olan cihaz almak mantıklı. Ayrıca rom konusuna hakimim. S7 veya S8 aklımda olacak.

S20 FE
Huawei P40 Pro ( zor bulurum fakat deneyecegim )
Realme GT2
Boyle bir listem var. Sizce baska neler eklenebilir? Ozellikle Huawei arayuzunu cok begeniyorum. Annemde Mate 20 Lite var bozulmuyor telefon bilmem kac senelik oldu.

Son düzenleme:
Hocam çok mantıklı geldi. Şimdi ben S20 FE veya GT2 alsam beni çok uzun süre götürür yine. Elimdeki zamazingodan kurtulup cebimden bir şey çıkarmadan iyi bir kamerası olan cihaz almak mantıklı. Ayrıca ROM konusuna hakimim. S7 veya S8 aklımda olacak.

S20 FE
Huawei P40 Pro ( zor bulurum fakat deneyecegim )
Realme GT2
Boyle bir listem var. Sizce baska neler eklenebilir? Ozellikle Huawei arayuzunu cok begeniyorum. Annemde Mate 20 Lite var bozulmuyor telefon bilmem kac senelik oldu.

Huawei arayüzü beğeniyorsan Honor'da bakabilirsin. Sana tavsiyem Realme GT2'ya da S20 FE.

Google hizmetleri yok. Android 10 üzerine kurulan EMUI arayüzünü kullanıyor. Modası geçmiş cihazlar. Ben tercih etmezdim.
Aklimda hocam. Sizi bir konuma etiketleyecegim fikrinizi danismak adina.

S20 yurtdışı alınır mı ne dersiniz ?

Bir opsiyonumuz daha var:
Ekran ufak catlak bir s20 kutulu faturali 5500 denmis fakat 5'e indirebilirim belki. Bu cihazi alip on cam degisimi yaptirsam nasil olur ? Gayet temiz duruyor.

Son düzenleme:
Bence alınmaz.

Pahalı buldum. Onların ekranları uygun da değil ki. Harcayacağınız paraya değmez.
Hocam ne yapsam bilemedim ben. Elimdeki cihaza 6400 fiyat bictim 5.5-6 gibi bir fiyata gidecek.

5500tl cihaz satilamadi. Alacak olan kisi yapip satıyormus. Ekran seksen dolar, kasasi 500TL dedi. Dedi ki ben bunu yapsam satamam zaten elimde var 8500TL tertemiz dedi. Ne yapacagim ben bu telefonu cope mi atsam ne yapsam.

Ayrica fatura diye bir sey verilmemis bu cihaz bana alindiginda onu fark ettim. Fiş vermişler sadece. Şimdi bu da sorun ediyor bana.

Son düzenleme: