Bütçe
8.000 TL

rgnrx7

Uzman
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 7.500-8.000 TL arası kablosuz kulaklık için bir bütçem var. Hem oyun performansı hem de mikrofon performansı iyi olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofonda en aradığım özellik ise dış sesleri fazla abartı şekilde almaması.
  • HyperX Cloud 3S
  • ASUS ROG Pelta
  • Logitech G PRO X Wireless
Bu 3 model arasında takıldım kaldım. Önerileriniz nelerdir? Yazdığım modelleri kullanan arkadaşlar bir sorun yaşadı mı? Artısı, dezavantajını yazarsanız sevinirim.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 7.500-8.000 TL arası kablosuz kulaklık için bir bütçem var. Hem oyun performansı hem de mikrofon performansı iyi olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofonda en aradığım özellik ise dış sesleri fazla abartı şekilde almaması.
  • HyperX Cloud 3S
  • ASUS ROG Pelta
  • Logitech G PRO X Wireless
Bu 3 model arasında takıldım kaldım. Önerileriniz nelerdir? Yazdığım modelleri kullanan arkadaşlar bir sorun yaşadı mı? Artısı, dezavantajını yazarsanız sevinirim.
Merhaba, ROG Pelta öneririm. Mikrofon performansı olarak muazzam, müzik açısından ve gündelik kullanım açısından da gayet iyi bir kulaklık. Bir sorun yaşamadım. Halen kullanıyorum.

Yazılım ve kafa bandı konusunda sorun yaşayanlar olmuş siz yaşadınız mı herhangi bir sorun.
Sorun yaşamadım. Gayet rahat.

Bu üçünden en iyisi c3s. Müzik ve oyun performansı diğer ikisinden daha iyi.

Bu videoyu izlemen yeterli olur

Forumda C3S önerildiğini görmüyordum birkaç haftaya kadar, genelde hep Pelta öneriliyordu, garibime gitti artık hep C3S önerilmesi :D

Kumaş ped olmaması biraz beni memnun etmedi. HyperX teknik destekten isteyince gönderiyorlardı, hâlâ gönderiyorlar mı acaba?

Cloud 2 kulaklığa isterseniz yollarlar 3'te müşteri temsilcisine göre değişiyor çoğu yollamıyor.
Cloud 2'ye sahibim deyip isteyin.