Yer
Manisa
Arkadaşlar merhaba bu bütçe arasında kulaklık alacağım. Bütçeyi artırmam pek mümkün değil 1.5-2 yıl kullanabileceğim bir kulaklık lazım. Uzun süreli kullanımda kulağımı ağrıtmayacak bu bütçede oyun amaçlı kullanılacak. Arkadaşım geçen sene ocak ayından beri kullandığı kulaklığı önerdi memnunum dedi gayet de güzel ses kasabiliyorum dedi. Rampage Rm-k45 Orbit-s Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Onun dışında bir yayıncı kendisi kullandığı ve memnun olduğu bir kulaklığı paylaştı. https://www.hepsiburada.com/inca-ig...-kulaklik-p-HBCV00004NVMDG?magaza=expresgetir
Bir de James Donkey 710 700 TL idi oda 639 TL'ye düşmüş. James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Sizce bu üç kulaklıktan birini mi tercih etmeliyim yoksa önereceğiniz başka bir kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz daha koyabileceksen bunu alabilirsin. Ben kullanıyorum, mikrofonu dışında güzel.
Sizde ne gibi sorun oldu?

Biraz daha koyabileceksen bunu alabilirsin. Ben kullanıyorum, mikrofonu dışında güzel.

Dediğiniz kulaklıklar bütçemi aşıyor ne yazık ki.

Kupon ve Nays ile o fiyatlara gelebilir aslinda hocam.

Hocam pek uğraşmak istemiyorum doğrudan parayı verip alma taraftarıyım arkadaşın dediği Monster nasıldır acaba.

@bebecanciyim Buna bakın hocam bütçenizi aşmıyor.
Bunu bir araştırayım hocam sağolun.