Bütçe
600-700 TL
Tesekkurler, indirimle 350 kusur liraya inmisti de o yuzden attim. Ayrica benim parmaklara kucuk oldugunu dusunuyorum olculerine bakilacak olursa. Son kullandigim fare 130 mm uzunlugunda ve gayet iyi elimi kavriyordu. SS Rival 3 geciyor aklimdan biraz bu yuzden.
Rival 3'un forumlarda cok sikayeti vardi kronik sorunlarla ilgili onermem. Eger yakininzda Mediamarkt, Teknosa subesi varsa gidip deneyebilirsiniz elinize uygunlugunu. Elinizin olculeri ve tutus sekliniz nedir?
Screenshot_20240527_132736_Chrome.webp
Screenshot_20240527_132728_Chrome.webp

Rival 3'un forumlarda cok sikayeti vardi kronik sorunlarla ilgili onermem. Eger yakininzda Mediamarkt, Teknosa subesi varsa gidip deneyebilirsiniz elinize uygunlugunu. Elinizin olculeri ve tutus sekliniz nedir?Eki Görüntüle 51026Eki Görüntüle 51027
Rival 3'u hem Mediamarkt'ta denedigimdr hem de 5 yil kadar once internet kafede arkadaslarla oynarken denedigimde cok memnun kalmistim ergonomisinden. O yuzden o tarz, arkasi genis ve butonlari hafif uzunca bir mouse ariyorum, parmaklar uzun benim.

Palm ve arada fingertip grip tutuyorum bu arada. Bu da kullandigim fare idi:
1716805896840.webp

Rival 3'u hem Mediamarkt'ta denedigimdr hem de 5 yil kadar once internet kafede arkadaslarla oynarken denedigimde cok memnun kalmistim ergonomisinden. O yuzden o tarz, arkasi genis ve butonlari hafif uzunca bir mouse ariyorum, parmaklar uzun benim.

Palm ve arada fingertip grip tutuyorum bu arada. Bu da kullandigim fare idi:
Eki Görüntüle 51029
Benim onerim yine diger arkadaslar gibi SS Prime olacaktir cunku sensor, tekerlek gibi seyler de saha iyi. Zaten SS Prime oldukca buyuk bi mouse hatta Rival 3'den daha buyuktu galiba. Palm tutusla rahat edersiniz. Eger imkaniniz varsa elinize alip denemenizde fayda var.

Benim onerim yine diger arkadaslar gibi SS Prime olacaktir cunku sensor, tekerlek gibi seyler de saha iyi. Zaten SS Prime oldukca buyuk bi mouse hatta Rival 3'den daha buyuktu galiba. Palm tutusla rahat edersiniz. Eger imkaniniz varsa elinize alip denemenizde fayda var.
Yine Mediamarkt'a gidince deneyecegim hocam, cok tesekkur ederim.