Bütçe
75.000-80.000 TL

demjr

Becerikli
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hocam, parça linki atarken hangi satıcının ürününü almam gerektiğini bilmediğim için bana ona göre link atma şansınız var mı? Çünkü PttAVM'den mi yoksa Amazon'dan mı alacağımı bilmiyorum. @michaelscofield @NightWist

Oyun odaklı kullanılacaksa R7 7800X3D tercih edilebilir. 96 MB L3 önbellek (cache) yabana atılmamalı bence.

Hocam, çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim, kusura bakma; senin dizdiğin sistem çok iyiydi, keşke onu alsaydım. Neyse, sağlık olsun diyelim. Hocam, Repear ekran kartına kötü diyorlar; sizce bana bir sıkıntı çıkartır mı? Tek oradan kafama o takıldı. Bir de işlemci olarak Ryzen 7 9700X yerine Ryzen 7 7800X3D alınır mı?

Hocam çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim kusura bakma senin dizdiğim sistem çok iyiydi keşke onu alsaydım. Neyse sağlık olsun diyelim. Hocam reaper ekran kartına kötü diyorlar sizce bir sıkıntı çıkatır mı bana tek buradan kafama o takıldı. Birde ram olarak ryzen 7 7800x3d alınır mı 7 9700x yerine.

Estağfurullah, ne kusuru.

Reaper kötü değil. Neyine çamur atılıyor? Challenger CL veya Swift Gaming Edition bakılabilir ama fazladan 2.000 TL demek bu -ki gerek yok-.

R7 7800X3D, kapalı kutu bir işlemci. R7 9700X hem daha optimize hem termal açıdan daha iyi hem de daha potansiyelli bir işlemci.

Reaper kötü değil. Neyine çamur atılıyor? Challenger CL veya Swift Gaming Edition bakılabilir ama fazladan 2.000 TL demek bu -ki gerek yok-.

R7 7800X3D, kapalı kutu bir işlemci. R7 9700X hem daha optimize hem termal açıdan daha iyi hem de daha potansiyelli bir işlemci.
Hocam ben sizi dinlemedim ilk başta pişman oldum bu sefer alıp geçiyorum teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam sadece satıcı konusunda kafam karışıyor o kadar pttavm ye karşı çok kötü yorum var.