Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hocam, parça linki atarken hangi satıcının ürününü almam gerektiğini bilmediğim için bana ona göre link atma şansınız var mı? Çünkü PttAVM'den mi yoksa Amazon'dan mı alacağımı bilmiyorum. @michaelscofield@NightWist
RAM'leri Magic'den alabilirsiniz, CCY teknolojiyi bilmiyorum. Öbürlerini direkt link üzerinden alabilirsiniz, site PttAVM fakat satıcıları güvenilir. @demjr,
RAM'leri Magic'den alabilirsiniz, CCY teknolojiyi bilmiyorum. Öbürlerini direkt link üzerinden alabilirsiniz, site PttAVM fakat satıcıları güvenilir. @demjr,
Hocam, çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim, kusura bakma; senin dizdiğin sistem çok iyiydi, keşke onu alsaydım. Neyse, sağlık olsun diyelim. Hocam, Repear ekran kartına kötü diyorlar; sizce bana bir sıkıntı çıkartır mı? Tek oradan kafama o takıldı. Bir de işlemci olarak Ryzen 7 9700X yerine Ryzen 7 7800X3D alınır mı?
Hocam çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim kusura bakma senin dizdiğim sistem çok iyiydi keşke onu alsaydım. Neyse sağlık olsun diyelim. Hocam reaper ekran kartına kötü diyorlar sizce bir sıkıntı çıkatır mı bana tek buradan kafama o takıldı. Birde ram olarak ryzen 7 7800x3d alınır mı 7 9700x yerine.