750 TL'ye sıfır veya ikinci el gamepad önerisi

Bütçe
750 TL
Secuzi dışında giriş seviyesi bir model düşünemiyorum. Potansiyometreli gamepadlere 5 kuruş dahi verilmez. Çin'den vs. almaya da gerek yok bir kere 1.400 verip en az 4-5 sene kullanmalık bir gamepad.

Tegenaria kablolu bir gamepad ve çok çok giriş seviyesi. Çin'den gelmesini beklemeye değmez.

Ne kadar surede gelir ve bu kadar ugrasmaya deger mi?

Secuzi'nin OEM'ini hepimiz biliyoruz. Fiyatına göre çok sağlam bir gamepad. Konu sahibi de FIFA oynadığını söylediği için ve Secuzi'nin EasySMX X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır hayatsız gibi FIFA'da kullandığı için ben bunu öneriyorum. Aradaki fiyat farkı atla deve değil.

Ek olarak, Teegeneria ile ilgili sorunuz varsa alabilirim, denemek istediğiniz bir şey varsa deneyebilirim de.

Peki gamepadden memnun musun? Kullaniyorum demistin sanirim. Acikcasi fiyati cok iyiymis, eger F710 gibi takoz da degilse alip gecerim.
X15'in yanında kullanıyorum. Nintendo kollarına benzediği için çok konfor bekleme, takozluktan kastin buysa. Yoksa her türlü bu bütçede havada suda gidecek cihaz.

Dostum seni gayet iyi anliyorum. Istesem DualSense alacak butcem de var ama benimkisi de cimrilik iste, alt tarafi 2-3 saat oynatip kapattigim bir oyun icin 1.500-2.000 TL veresim yok.

İki ürünü ben de aktif olarak kullanıyorum. 1.400 lira bütçede tabii ki Secuzi öneririz ama şartlar ve durumlar şu an onu el vermiyor, konu sahibi 1 TL bile üstüne çıkmak istemiyor. Haliyle daha iyi bir öneri yok, sen de biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…