Bütçe
750 TL
Secuzi dışında giriş seviyesi bir model düşünemiyorum. Potansiyometreli gamepadlere 5 kuruş dahi verilmez. Çin'den vs. almaya da gerek yok bir kere 1.400 verip en az 4-5 sene kullanmalık bir gamepad.

Tegenaria kablolu bir gamepad ve çok çok giriş seviyesi. Çin'den gelmesini beklemeye değmez.

Shein'de yeni bir hesap aciyorsunuz. Ardindan puan sekmesine gelip +1 puanınızı toplayın. Ardından daha fazla puan kazana basın ve yine oradan e posta adresini doğrulayın, tercihlerinizi girin, sipariş inceleyin.
Eki Görüntüle 212610

121 puan yaptıktan sonra yine profilde Satıs Ortaklığı kısmına gelin ve orada size verdiği kodu arama kısmına aratın. Verdiği kodu arattiktan sonra su ürünü sepetinize ekleyin.

Adresinizi girdikten sonra ürün fiyatı yüksek gözükür, sepete tekrardan giriş çıkış yaparsınız. Aşağıda points kısmından 121 puanı kullanın,
+40 TL kargo güvenliğini kapatın.

Totalde 500-550 TL civarına bu harika gamepadi satın alacaksınız. Geldiğinde inceleme yapın mutlaka.

Bu kadar yazdık, yorulduk. Eklemesek olmazdı, bir pesimist34 klasiği 😎.
Ne kadar surede gelir ve bu kadar ugrasmaya deger mi?

Bu kadar kısıtlı bütçede, konu sahibinin ısrarla bütçe arttıramıyorum demesine ragmen Gamesir'ın Hall Effect destekli ürününe yarı fiyatına sahip olmak varken tabi ki neredeyse tam 3 katı daha fazla verip 1400 liraya Secuzi almak 😀.
Secuzi'nin OEM'ini hepimiz biliyoruz. Fiyatına göre çok sağlam bir gamepad. Konu sahibi de FIFA oynadığını söylediği için ve Secuzi'nin EasySMX X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır hayatsız gibi FIFA'da kullandığı için ben bunu öneriyorum. Aradaki fiyat farkı atla deve değil.

Ek olarak, Teegeneria ile ilgili sorunuz varsa alabilirim, denemek istediğiniz bir şey varsa deneyebilirim de.

Peki gamepadden memnun musun? Kullaniyorum demistin sanirim. Acikcasi fiyati cok iyiymis, eger F710 gibi takoz da degilse alip gecerim.
X15'in yanında kullanıyorum. Nintendo kollarına benzediği için çok konfor bekleme, takozluktan kastin buysa. Yoksa her türlü bu bütçede havada suda gidecek cihaz.

Secuzi'nin OEM'ini hepimiz biliyoruz. Fiyatına göre çok sağlam bir gamepad. Konu sahibi de FIFA oynadığını söylediği için ve Secuzi'nin EasySMX X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır hayatsız gibi FIFA'da kullandığı için ben bunu öneriyorum. Aradaki fiyat farkı atla deve değil.
Dostum seni gayet iyi anliyorum. Istesem DualSense alacak butcem de var ama benimkisi de cimrilik iste, alt tarafi 2-3 saat oynatip kapattigim bir oyun icin 1.500-2.000 TL veresim yok.

İki ürünü ben de aktif olarak kullanıyorum. 1.400 lira bütçede tabii ki Secuzi öneririz ama şartlar ve durumlar şu an onu el vermiyor, konu sahibi 1 TL bile üstüne çıkmak istemiyor. Haliyle daha iyi bir öneri yok, sen de biliyorsun.