Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Şunları buldum, yorumunuz nedir?
Fiyatı sorun etmeyin, pazarlıkla çözerim hepsini.
Fark etmez.@BerkayZ87, Çin'den almaya tamamsan sana 10 numara bir gamepad göndereyim hemen. Bende de var ürün, beğenerek kullanıyorum. İyi ki Gamesir gönderdin, aklıma getirdin. 500-600 civarına gelecek hala stoktaysa.
HyperX'in sorunu yoksa tercih edilebilir. Yukarıda birisi GPW50 için dead zone var demişti sanırım. Diğerlerinin tarzı bana uymuyor. Bu sebeple ben olsam tercih etmezdim.Şunları buldum, yorumunuz nedir?
Fiyatı sorun etmeyin, pazarlıkla çözerim hepsini.
Shein'de yeni bir hesap aciyorsunuz. Ardindan puan sekmesine gelip +1 puanınızı toplayın. Ardından daha fazla puan kazana basın ve yine oradan e-posta adresini doğrulayın, tercihlerinizi girin, sipariş inceleyin.
Eki Görüntüle 212610
121 puan yaptıktan sonra yine profilde satıs ortaklığı kısmına gelin ve orada size verdiği kodu arama kısmına aratın. Verdiği kodu arattiktan sonra su ürünü sepetinize ekleyin.
Adresinizi girdikten sonra ürün fiyatı yüksek gözükür, sepete tekrardan giriş çıkış yaparsınız. Aşağıda points kısmından 121 puanı kullanın, 4
+40 TL kargo güvenliğini kapatın.
Total'de 500-550 TL civarına bu harika gamepadi satın alacaksınız. Geldiğinde inceleme yapın mutlaka.
Oluyor, hatta forumda acilan konuda zamanında 300 kusur liraya da satıldığını gormussunuzdur.