meiru

Başarılı
Arkadaşlar selam, ilk defa kendim parçaları alıp montajladım ve başarıyla tamamladım. Sistemimde 7500F var, tavsiye sistemin seçeneklerinde olan soğutucular gereksiz pahalı olduğu için soğutucuyu ayrı indirim kovalayarak almayı planladım. 1 hafta-1 ay bandında kule tipi bir soğutucu alacağım muhtemelen Thermalright Assasin vs. Sorum şu ki şu an biosdayım daha Windows kurmadım işlemcim 50 55 derece civarlarında çalışıyor. Normal midir? Bu 1 aylık süre bandında işlemcime zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ilk defa kendim parçaları alıp montajladım ve başarıyla tamamladım. Sistemimde 7500F var, tavsiye sistemin seçeneklerinde olan soğutucular gereksiz pahalı olduğu için soğutucuyu ayrı indirim kovalayarak almayı planladım. 1 hafta-1 ay bandında kule tipi bir soğutucu alacağım muhtemelen Thermalright assasin vs. sorum şu ki şu an biosdayım daha Windows kurmadım işlemcim 50 55 derece civarlarında çalışıyor. Normal midir? Bu 1 aylık süre bandında işlemcime zararı olur mu?

En kötü durumda, %10 seviyesinde fan devirlerini artırarak ısıyı düşürmeyi deneyibilirsin. Thermalright ürünlerinin fiyatlarının bir ay öncesine göre daha düşük olması gerekiyor. Thermalright Phantom spirit 120 SE TL-C12b v2'yi bir ay önce 1899 TL'ye almıştım; şu anda fiyatı 1539 TL.

Dümdüz kullan gitsin sıcaklıktan hiçbir şey olmaz işlemciye, -30 CO ayarı çok fazla onun yerine neredeyse her işlemcinin yapabileceği bir değer olan -10 yapabilirsin.

Benchmark da yapsan hiçbir şey olmaz 95 dereceye gelir durur. Sadece oyun oynuyorsan bu şekilde yıllarca da kullanabilirsin, sadece baya iyi gürültü yapar.