Hepsini denedim bunda da fayda yok.
VegGieg DAC ses kartı aldım 268 TL'ye ama sorun çözülmedi. + ve - tuşları çalıştı fakat ses daha da kötü oldu. Arkadaşlar 700-800 TL ye daha da kalitelisini alırsan sorun çözülebilir dedi ama ben bir kulaklığı kullanmak için hem 2 ayrı aparat, hem kulaklığın yarısı fiyat vermek istemiyorum. Pc de USB 3.0 ve 3.5mm jack var. Bu türde zaten 2 tane ses kartı var uygun fiyatlı. Birini denedim ve olmadı maalesef. Diğeri de Juo markaydı.
Evet Lighting ile iphone denedim ve ses gerçekten iyiydi. TTRS jack nedir nasıl çözeceğiz yani?
Anlıyorum hocam.
Allah allah, onu kim diyor hocam yahu? Bir IEM Dac ile yahut DAC olmadan öylesi kötü bir biçimde çalmaz, çalamaz.
Bahsettiğiniz gibi sesi Lightning ile olduğu gibi olmalı. DAC ile ne alakası var.
Çözümünü (şahsi kanaatim) şöyle belirtmiştim:
Açıkcası hocam benim kanaatimce sorunu çözmek için ya kablo değiştirmeniz ya da Y-Splitter kullanmanız lazım. Ancak tabii öncesinde @MisafirTerliği34 hocamın bahsettiği adımları uygulayın.
Eğer olmazsa satın almadan bir Y-Splitter ya da kablo denemek lazım.
TRRS olayı ise şöyle hocam:
Standart uçlarda (TRS) resimde olduğu gibi iki siyah çizgi, toplam üç halka bulunur. G1 gibi TRRS jacklarda ise üç siyah çizgi, toplam dört halka bulunur.
TRS uçlar: Sol kanal, Sağ kanal, Topraklama.
TRRS uçlar: Sol kanal, Sağ kanal, Topraklama, Mikrofon
Barındırır.
PC ve telefondaki girişler TRS uyumlu. Dolayısıyla TRRS'ye sahip bir cihazı kullanamıyorsunuz ve bahsettiğiniz dandik ses ortaya çıkıyor. Lightning işe yarıyor çünkü o uyumlu. Sadece Lightning ile kullanma şansınız var mı? PC'de de kullanacağınızı tahmin ediyorum fakat.