Bütçe
8.000 TL

Oğuzhan Karaca

Becerikli
Yer
Bungalov
Çalıştığım firmanın yemek çay işlerini yapan ablamız, ufak kızı için tablet alacağını söyledi. Kullanım amacı video izlemek ve bebek oyunları oynamak; balonlu ayıcıklı, mayıcıklı oyunlar işte, artı belki resim falan çizer.

Ben de ne önereceğimi bilemedim. Maddi durumu da çok yok; nasıl bir şey alabilir, ne alabiliriz bilemedim. Size sormak istedim; önerilerinizin hepsini toplayıp ablamıza sunacağım.

Teşekkürler.

Bütçe: 5.000 - 8.000 TL.

Elimde X8a olani var, neredeyse ayni urunler, hatta X8b daha ustun zaten. Hala akici. Dusunebilir derim. Cocuklarin oynayacagi turden oyunlari da oynatiyor. Alternatif isterse Redmi Pad 2 de olabilir ancak mumkunse X8b alin.

Tab A11 onermek de isterdim ancak kendisi 8 inc bir tablet. O yasta bir cocugu hem pil omru hem de ekran boyutu olarak keser mi bilemiyorum. Ekstra RAM disinda pek bir avantaji da yok zaten.

Elimde X8a olani var, neredeyse ayni urunler, hatta X8b daha ustun zaten. Hala akici. Dusunebilir derim. Cocuklarin oynayacagi turden oyunlari da oynatiyor. Alternatif isterse Redmi Pad 2 de olabilir ancak mumkunse X8b alin.

Tab A11 onermek de isterdim ancak kendisi 8 inc bir tablet. O yasta bir cocugu hem pil omru hem de ekran boyutu olarak keser mi bilemiyorum. Ekstra RAM disinda pek bir avantaji da yok zaten.
Çok Teşekkürler. İlk 2 ürünü yazdım listeye. Başka öneri gelmezse ben de bunları göstereceğim.

8GM RAM'il Tab A11 alın. Küçük bir çocuk için hem daha kullanışlı, hem de donanım olarak o bütçede en iyisi.
Snapdragon 680 + 4 GB RAM biraz zorlama oluyor bu dönemde. Sıfır yeni alınacak bir tablet için pek mantıklı gelmedi, en azından Tab A11+'a biraz ufak bütçe esnetilirse daha sağlıklı olur ekran problem olacaksa.