Bütçe
80.000 TL
Bilerek 5070 sistem bakmıyordum, 9070 XT alamazsam bakarım diye düşünmüştüm. Artık aldık, güzel bir fiyata aldığımı da düşünüyorum. Sistem kovalama muhabbeti bitti, sıra kasanın gelmesini beklemekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi 9700X anakartı 850M Force kasayı ocypus 850W soğutucuyuda NZXT Kraken Elite ekleyip alabilirsin bu sistemde iyi.

RAM seçeneği ve ekran kartı seçeneği iyi değil.

Artık aldık, güzel bir fiyata aldığımı da düşünüyorum. Sistem kovalama muhabbeti bitti, sıra kasanın gelmesini beklemekte.

Ürünler geldikten sonra, kasa değişim işini zorlayabilirsin, kasanın kutusunu açma, Lian Li ile değişim yapabilir miyiz diyerek sorabilirsin. İllaki Lian Li istiyorsan tabii.

Ürünler geldikten sonra, kasa değişim işini zorlayabilirsin, kasanın kutusunu açma, Lian Li ile değişim yapabilir miyiz diyerek sorabilirsin. İllaki Lian Li istiyorsan tabii.
Kasayı değişeceklerini hiç sanmıyorum. Psu olarak emin değildim ama araştırdığım kadarıyla kaliteli markaymış, işimi bu haliyle görür gibi.

@X99 hocam sistem bugün geldi, basit kurulumlarını yapıp çalıştırdım. Bir sorun yok gibi ama nelere bakmalıyım? Şimdilik expo ayarını açtım ram 6000 mhz'de çalışıyor. Kasanın kendi fanlarının rgbsi ilk çalıştırdığımda çalışıyordu ama şuan çalışmıyor, neden olabilir? Bir de ne gibi ayarlara bakmamı önerirsin? Ekran kartı, işlemciyi test edeyim diyorum.

Son düzenleme:
RGB'si ilk çalıştırdığımda çalışıyordu ama şu an çalışmıyor,

Sistemin linkini paylaşın hocam, birçok sistem önerdim kafalar karışmasın. RGB soketlerinden birisi gevşemiştir ya da yerinden çıkmıştır, kabloları takip ederek soket kontrolü yapın, gerekirse kasaya RGB çoklayıcı alın, SATA beslemeli daha iyi olur. SSD, RAM, ekram kartı, güç kaynağı için OCCT testi, bu testleri tek tek yapın, oyunlarda da deneyin sistemi. Tamam yeni konudan takip ederim, sistemi gördüm.

OCCT testi ücretli degilse evet en mantıklısı o kasanın RGB kısmını da anlamadım bende arkadaşın dediklerini yapabilirsin bir bakayim hangi kasaymış o

Sistemin linkini paylaşın hocam, birçok sistem önerdim kafalar karışmasın. RGB soketlerinden birisi gevşemiştir ya da yerinden çıkmıştır, kabloları takip ederek soket kontrolü yapın, gerekirse kasaya RGB çoklayıcı alın, SATA beslemeli daha iyi olur. SSD, RAM, ekram kartı, güç kaynağı için OCCT testi, bu testleri tek tek yapın, oyunlarda da deneyin sistemi. Tamam yeni konudan takip ederim, sistemi gördüm.
OCCT testi ücretli degilse evet en mantıklısı o kasanın RGB kısmını da anlamadım bende arkadaşın dediklerini yapabilirsin bir bakayim hangi kasaymış o
Kasa bu:
1785435687714.webp

Ekran kartı iyi oldu, adını da neden zebani koydular bilmiyorum ya da cehennem köpeği. Üzerinde mavi ışık LED'i yanmıyorsa, ekran kartının üzerinde düğmesi vardır, kaydırmalı, oradan yakarsın.