80.000 TL kronik sorunlu sistem önerisi

Trendyol'dan link at oyun bilgisayarı ışıklı RGB'li alsın

Beyaz kasa istemiyorum dedi. Ben de tamam deyip random siyah kasa koydum. Ekran kartını da bilerek uzun bir şey seçtim. Kasayı spiral ile kesip ekran kartını öyle yerleştirir artık .

Kasa ve kartın uzunluğunu hesapladım. 5 santim ile kasaya ekran kartı girmeyecek. Çapraz sokmaya çalışsa dahi yine sığmayacak. Büyük ihtimalle 5-6 gün sonra parçalar gelince daha o aşamadan sinirden ejderhaya dönüp kudurup kasayı iade edip parçaları tutacak uzay montaj olarak kullanacak. Ama asıl gerçeği 14 gün geçince öğrenince o zaman ejderha gibi kükreyerek evin içinde başını duvardan duvara vurup duvarları yumruklar artık. Adam olana çok bile bence şu kasa. Şunu bulamayan adam da var (!).

Bu parça iyi kaçmış olmadı

Var mı hocam daha kötüsü?

Abi çatlayacağım adam resimde ki gelmeyecek diye iptal etti. Şimdi keşke iptal etmeseydim diyecek. En azından kasaya girebilen bir ekran kartı vardı. Şimdi o da yok. Ama iyi açıdan bakmak lazım. Şimdi alacağı sistem DDR5.

Hocam resimde ki gelmeyecek diye iptal etti. Bir ağız dolusu küfür etmişti. ( Şimdi daha çok edecek. )

Gül gül öldüm hocam bırak ne hali varsa görsün dedikleri gibi iyi malın alıcısı ne kadar çoksa kötü malın da bir o kadar çok bu piyasada

Gül gül öldüm hocam bırak ne hali varsa görsün dedikleri gibi iyi malın alıcısı ne kadar çoksa kötü malın da bir o kadar çok bu piyasada

Asıl konu güncellemesi zaten 14 gün sonra olacak hocam. Konuyu troll sananlar varsa moderatör izin verirse özellikle arkadaşın deneyim yorumlarını da maalesef çok sevineceği için ağır sansürlü şekilde ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…