Bütçe
80.000 TL

Dagster3532

Uzman
Daha önce hiç Apple kullanmadım. O yüzden bir kere de gönlüm Apple tarafında. Mümkün olduğunca 256 GB almak istemiyorum. Samsung veya Apple arasında gidip geliyorum. Sizce iPhone 17 mi? Yoksa 16 Pro mu? Veya S25 Ultra mı?

2 gün sonra s26 tanıtılacak 1 hafta içinde satılacak bi bekle hele bakalım nedir ne değildir. 80 bin lira az para değil.

16 Pro ve 17 S25 Ultra rakibi değiller. Tabii ki S25 Ultra bu ikisinin arasından. Ama iPhone almak istiyorsanız 17 alabilirsiniz.

2 gün sonra S26 tanıtılacak 1 hafta içinde satılacak bir bekle hele bakalım nedir ne değildir. 80 bin lira az para değil.

Hocam Ultra tasarımı köşeli ve cepteyken acıtıyor ya. O yüzden başka bir şey düşünüyorum bir tık.

512 ve biraz daha iyi kamerası olacak diye sizce 16 Pro almanın anlamı olur mu?

2 gün sonra s26 tanıtılacak 1 hafta içinde satılacak bi bekle hele bakalım nedir ne değildir. 80 bin lira az para değil.
S26 hemen çıktığı gibi alınmaz. 2-3 ay kadar beklemek lazım. Hem fiyatıda düşecektir.

16 Pro ve S25 Ultra arasından S25 Ultra daha mantıklı bir tercih fakat ille de iPhone olacaksa 17 alabilirsiniz. 2-3 ay bekleyebilirim diyorsanız S26 da alabilirsiniz hem fiyatı düşecektir hem de bütün incelemeler YouTube'de yayınlanmış olur.

16 Pro ve 17 S25 Ultra rakibi değiller
16 Pro rakip sayılır, 17 konusunda haklısın.

17 donanım olarak S25 Ultra modelinden daha iyi yonga tarafında. Kamera ve batarya olarak S25 Ultra daha iyi.

Daha önce Apple kullanmadıysan deneyimleyebilirsin. S26 Ultra 11 Mart'ta satışa çıkıyor onu da bekleyebilirsin ama fiyatı pahalı olacaktır.

Hocam Ultra tasarımı köşeli ve cepteyken acıtıyor ya.
S25 Ultra ile beraber köşedeki sivrilik kaldırıldı, artık yuvarlak iPhone gibi. Bana göre sivri köşeli tasarım çok daha güzel duruyordu ele batmasına rağmen.

biraz daha iyi kamerası olacak diye sizce 16 Pro almanın anlamı olur mu?
Kamera önemliyse 16 Pro sensör olarak daha iyi olduğu için farkı hissedersin. Lakin 16 Pro ve 16 arasındaki kamera farkı kadar 17 ile arasında bu kadar kamera farkı olmaz.