800 lira bütçede hangi mouse alınır?

Parolapara Iyzico ile bunu alabilirsin.
1550 TL'den 900 TL'lik indirimle toplam 650 TL'ye denk geliyor.

Parolapara Iyzico ile bunu alabilirsin.
1550 TL'den 900 TL'lik indirimle toplam 650 TL'ye denk geliyor.
Hocam hiç Iyzico kullanmadım, 1550 lira verip 900 lira cashback mi veriyor yoksa indirim mi uyguluyor direkt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiç Iyzico kullanmadım, 1550 lira verip 900 lira cashback mi veriyor yoksa indirim mi uyguluyor direkt?

Şimdi hocam Iyzico ve parolaparaya kaydoluyorsun. Parolapara ya toplam 1580 TL civarı para atman gerekiyor komisyon alıyor çünkü. Sonra Iyzico'da İlk alışverişe özel 500 TL cashback kampanyasına katılıyorsun. Parolaparada sanal kart oluşturuyorsun. Wraith'e Iyzico uygulamasından kampanyadaki alışverişe başla yerinden Wraith sitesine gitmenizi öneririm! Ondan sonra sepete ekleyip Iyzico ile öde diyorsunuz. Parolapara sanal kartını girdikten sonra parolapara %50 cashback (maksimum 400 TL) + Iyzico ilk alışverişe özel 500 TL kampanyasından 900 TL cashback alıyorsunuz.

Cashback mantığıyla çalışıyor indirim değil, ödemeyi yaptıktan sonra paranın bir kısmı geri geliyor.
Hocam deneyeceğim ama olmazsa Glorious model 0 alınır mı?

Hocam deneyeceğim ama olmazsa Glorious model 0 alınır mı?
Olmazsa VXE R1 SE+ alabilirsin bütçen oralara çıkıyorsa.

Hocam benim önerim nexus Air V1 almanız. Fareyi almadan önce çok tereddüt ettim ama hakkını yiyemem güzel mouse. Günlük 3-4 saate yakın kullanıyorum ve şarjı 1.5-2 hafta boyunca sürüyor. Bağlantısı hakkındada pek bir problem yaşamadım güzel bir sensöre sahip. İsterseniz alabilirsiniz.