Sistemine 1000 WATT PSU yeter de artar. NZXT C1000 2024 modelini kullanıyorum. ATX 3.1 destekli. Kabloları kalın ve sert, güven veriyor. Şekil vermesi zor haliyle. Zero fan özelliği var, belirli derecede fanlar devreye giriyor. istersen bunu iptal edebiliyorsun, yani fan sürekli çalışıyor. PSU'nun güç tuşunun yanındaki butona basarsan devre dışı kalıyor zero fan. Öneririm. Çünkü zero fan devredeyken PSU'nun dışına dokununca aşırı sıcak geldi bana. Fanı sessiz zaten. Standart korumalara ek olarak fanının çalışmadığını anlayıp kendini koruma özelliği var. Bir de bendeki ürün yabancı incelelemelerde elektrik kesilmesinde çok yüksek hold on zamanı ile beğeni toplamıştı.
O anakart kronik yazılımi bios ve donanım sorunlu. O anakartı alanlar olarak forumlarda konu açtık, mağduru çok. Servise yolladım, işlemci pini yamulmuş diyerek yolladılar geri, herkeste ayrı bir sorun. RAM'ler rastgele hata verebilir, başka sorunlar da cabası. bu sorunları belirterek haraç mezat satıp Asus Rog Strix B850 F Gaming aldım. Çok memnunum.